SUN KURUYEMİŞ MERSİN

0
0
İşletme ID:12482

Firma Hakkında

SUN KURUYEMİŞ Mersinden tüm dünyaya toptan ve perakende olarak Kuruyemiş, Kurukahve, Şekerleme üretim ve paketleme tesisi ile hizmet vermektedir.

Kavrulmuş ürünlerin tamamını kendi tesislerinde hazırlayan firmamız, yaş ve doğal ürün çeşitlerinde de yüksek kalite ve bol çeşit seçeneği sunmaktadır.

Zengin ürün gamı içerisinde; ay çekirdeğinden fındığa, fıstıktan kuru üzüme, kuru erikten kabak çekirdeğine, yer fıstığından leblebiye dek, zengin yelpazede kuruyemiş ürünlerimiz ve cezerye ,Türk lokumu,kahve,çikolata çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz…

Mersinde 8 şubesiyle siz halkımızın hizmetinde olan Sun Kuruyemiş kurulduğundan bugüne daima en taze ve en lezzetli ürünleri en uygun fiyatlara verme gayreti içerisindedir.

Firma Yorumları

64x64
Sultan Demir
19 Mayıs 2022 18:05:25

Ablam Mersinde oturuyor. Gelirken hepimize cezerye almış 6 kilo. Kızını göndermiş Toroslar şubesine o kadar cezerye olmadığını getireceklerini soylemisler Sonra tekrar gidince paketler hazırmış ve yeğenim parasını ödeyip almış Sonuç rezalet taşa yakın sertlikte kimse yiyemiyor Böyle müşteriye bu yapılır mı? Helel ediyor muyuz verdiğimiz parayı tabiiki hayır


Seo-Banner