Bercislina Güzellik Merkezi

0
0
İşletme ID:1729

Bercislina Güzellik Merkezi

Firma Hakkında

Bercislina Güzellik Merkezi Firmamız Gaziantep şehrinde Şahinbey ilçesinde Değirmiçem Mahallesi, 16025 No&#39;lu Sokak, Büşra Apartmanı Altı, No:4/2 27100 Şehitkamil/Gaziantep<br>27100 adresinde bulunmaktadır.

Bercislina Güzellik Merkezi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Bercislina Güzellik Merkezi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Bercislina Güzellik Merkezi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Bercislina Güzellik Merkezi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 30 Eylül 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1590 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ayşe
28 Eylül 2022 19:09:01

Merhabalar. Ben kalyon kavşağında bulunan şubesine gidiyorum. Bazı şikayetlerimi dile getirmek istiyorum, memnun olmamaya başladım artık para kesilince muhabbet ve selam yaptıkları iş de kesiliyor sanırım ilgi alaka sıfır kolumu yaparken yüksek girildi yanık izleri oldu suratları sallanıyor bu işi sevmiyorsanız yapmayın kardeşim sorularıma ukala ukala cevap vermeleri düzelme olmadığı sürece devamlı yazacağım.. Özellikle bir tane kız var şişman iri bir kız sevmiyorsa işini yapmak zorunda değil suratını çekmek mecburiyetinde değilim. Teşekkürler..


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Değirmiçem Mahallesi, 16025 No'lu Sokak, Büşra Apartmanı Altı, No:4/2 27100 Şehitkamil/Gaziantep
27100
Gaziantep / Şahinbey

Seo-Banner