DOORMAN ÇELİK KAPI

  • Ankara / Çankaya
  • 30 Eylül 2019
  • 548
0
0
İşletme ID:2298

DOORMAN ÇELİK KAPI

Firma Hakkında

DOORMAN ÇELİK KAPI Firmamız Ankara şehrinde Çankaya ilçesinde Göktürk mahallesi Çankaya<br>06670 adresinde bulunmaktadır.

DOORMAN ÇELİK KAPI Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

DOORMAN ÇELİK KAPI Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek DOORMAN ÇELİK KAPI firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

DOORMAN ÇELİK KAPI firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 30 Eylül 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 548 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Dilek Demirci
10 Aralık 2020 11:12:20

Verdiğimiz siparişi sorunsuz bir şekilde tamamlayıp eksik kalan kısımları iki gün içinde çözdüler. Kaliteli şık ve güvenli bir kapımız oldu. Nazik yaklaşımları için teşekkür ederiz.


64x64
YALÇIN CEYLAN
30 Ekim 2020 11:20:10

FİRMANIN SAHİBİNDEN VE ÇALIŞANLARINA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İLGİ ALAKA DAN DOLAYI ÖNCE TEŞEKÜR EDERİ .İŞÇİLİKLERİ HİZMETLERİ VE KAPILARI ON NUMARA BEŞ YILDIZ.ÇOK MEMNUN OLDUM GURURLA VE İNANARAK TÜM EŞ DOSTLARIMA ÖNERİCEĞİM .TEKRAR TEŞEKÜRLER.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Göktürk mahallesi Çankaya
06670
Ankara / Çankaya

Seo-Banner