K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme

0
0
İşletme ID:2504

K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme

Firma Hakkında

K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme Firmamız Kahramanmaraş şehrinde ilçesinde Yesiltepe mah 7014 sok no1 dulkadiroglu kahramanmaraş 46030 Dulkadiroglu/Kahramanmaraş<br>46030 adresinde bulunmaktadır.

K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

K.maraş koltuk borsası koltuk döşeme firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Ekim 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 603 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
İbrahim kara
8 Aralık 2020 23:12:58

Döşemeci öncelikle esnaf olmayı öğrenmemiş. oturma gurubuna döşeme yaptırdık cekyatı yatirinca düz durmadı bir hafta sonra makası kırıldı telefon açtım abi onu satalım bendekiyle degiselim bizi oyaladı üstüne mesaj atıyorum cevap vermiyor güç bela birgün cevap verdi ukala bı şekilde onu ücret alacam diyor bende verdiğim parayı helal etmiyorum dedim bu saatten sonra gelme dedim.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yesiltepe mah 7014 sok no1 dulkadiroglu kahramanmaraş 46030 Dulkadiroglu/Kahramanmaraş
46030
Kahramanmaraş /

Seo-Banner