Fatih Baklava

Vitrin Firma
  • Sakarya / Adapazarı
  • 16 Ocak 2020
  • 25091
0
0
İşletme ID:25257

Firma Hakkında

 HAKKIMIZDA

SAKARYA BAYRAMLIK TEPSİ İLE TATLI SİPARİŞLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR: BAYRAMLIK BAKLAVA ŞİPARİŞİ, BAYRAMLIK TEL KADAYIF SİPARİŞİ, BAYRAMLIK ŞÖBYET SİPARİŞİ ve diğer tatlı çeşitlerimizden TEPSİ İLE TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SİPARİŞ VEREBLİRSİNİZ: Fatih Baklava, 1999 yılından bu yana tatlı ve baklava üretimi yapan, Fatih ve Ercan Geri kardeşlerin kurucusu olduğu bir işletmedir. 

Geniş bir ürün yelpazasine sahip olan Fatih Baklava, öncelikli olarak toptan tatlı satışı ve toptan tatlı imalatı hizmeti vermektedir. Toptan tatlı satışı ve toptan tatlı imalatı hizmetinin yanı sıra ürünlerini doğrudan doğruya tüketicilere sunmak için bir perakende satış mağazası da bulunmaktadır.

Kaliteli malzeme ve el emeğinin buluştuğu lezzette, baklava ve su böreği çeşitlerinin yanı sıra kır pidesi, kol böreği, spangle, profiterol, kazandibi, keşkül, sütlaç, tel kadayıf ve ekmek kadayıfı üretimi de yapılmaktadır.



Sadece Türk Mutfağında değil Türk Kültüründe de önemli yeri olan baklava birçok ulusun mutfağında yer edinmiştir. Hazırladığımız baklavalarda en önemli lezzet sırrımızın başında kalite gelmektedir. Ürünlemizin içerisinde katkı maddesi, yapay tatlandırıcı bulunmamaktadır.

Hedefimiz, gün geçtikçe büyüyen, gelişen ve arge çalışmalarımızla yetkinliklerini arttıran ekibimizle, kaliteden taviz vermeyen ve kuşaklar boyu devam etmesi planlanan global bir marka olmaktır. Lezzetli tatlıların kalbine giden yolculuğumuzda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


SİZE ÖZEL ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ...

Damak tadına önem veren firmamız birçok özel üniversite, holding, otel, hotel, iş yeri, retorant, fabrika ve özel günlere özel üretimleri ile müşteri memnuniyeti sağlamıştır.

Özel gün ve aylık yemek menüsü listelerinde Fatih baklavaları ve tatlı çeşitlerimiz ile bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 

Kurumsal Satış Hakkında Müşteri temsilcimizden Bilgi Alabilirsiniz.



Firma Yorumları

64x64
Mehmet Enis ÜSTÜNDAĞ
11 Mayıs 2021 15:05:59

Oldukça kaliteli ve lezzetli


64x64
Sabri Taştan
8 Temmuz 2020 14:21:54

Fıstıklı baklavaları müthiş


64x64
Ahmet saltan
17 Ocak 2020 16:43:05

Sakaryada baklavada Kalitenin adı


64x64
erkan Yard
16 Ocak 2020 14:48:52

bence tatlıları harika. Fiyatları da çok uygun. :) Elinize sağlık


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Çukurahmediye Mahallesi, Sakarya Cad. Meydan Sk. No:18 Sakarya AdapazarıSakarya / Adapazarı

Mesaj Formu

Etiketler

baklava kır pidesi kol böreği su böreği süpangle spangle profiterol profitrol spangile havuç dilimi baklava havuç dilimi tel kadayıf kadayıf kadayif ekmek kadayıfı ekmek kadayıf ekmek kadayif sütlaç keşkül çukolatalı baklava çukulatalı baklava cevizli baklava fıstıklı baklava sakaryada tatlı imalatı sakaryada tatlı imalatı toptan tatlı satışı toptan kadayıf satışı toptan baklava satışı sakarya baklava sakarya toptan baklava satışı sakarya toptan kadayıf satışı sakarya toptan pide sakarya toptan kır pidesi söbiyet şöbiyet tatlı burma burma tatlı sakarya toptan tatlı siparişi sakarya kır pidesi siparişi sakarya toptan kır pidesi siparişi sakarya baklava siparişi sakaryada baklava siparişi sakarya kadayıf siparişi sakarya toptan kadayıf siparişi sakarya tel kadayıf siparişi sakarya totan tel kadayıf siparişi tepsi ile baklava sakarya tepsi baklava siparişi sakaryada tepsi ile baklava siparişi sakarya ekmek kadayıfı siparişi sakarya tepsi ile ekmek kadayıfı siparişi sakarya toptan ekmek kadayıfı siparişi sakarya tepsi ile tek kadayıf siparişi burma tatlı siparişi tel kadayıf siparişi sakarya tepsi ile şöbiyet siparişi sakarya tepsi ile dürüm baklava siparişi sakarya burma tatlı siparişi sakarya tepsi ile burma tatlı siparişi sakarya sütlaç siparişi sakarya toptan sütlaç siparişi sakarya spangile siparişi sakarya toptan spangile siparişi sakarya profiterol siparişi sakarya toptan profiterol siparişi sakarya toptan kır pidesi siparişi sakarya mevlüt için kır pidesi siparişi sakarya mevlit için kır pidesi siparişi sakarya mevlid için kır pidesi siparişi sakarya mevlut için kır pidesi siparişi sakarya spangle siparişi sakarya toptan spangle siparişi sakarya tatlı imalathanesi sakarya baklava imalathanesi sakarya sütlaç imalathanesi sakarya cevizli baklava imalathanesi sakarya fıstıklı baklava imalatfanesi sakarya profiterol imalathanesi sakarya spangle imalathanesi sakarya ekmek kadayıfı imalathanesi sakarya tel kadayıf imalathanesi sakarya dürüm baklava imalathanesi sakarya havuç dilimi baklava imalathanesi sakarya şöbiyet imalathanesi sakarya kır pidesi imalathanesi sakarya bayramlık baklava sakarya bayramlık baklava siparişi bayramlık tatlı siparişi sakarya bayramlık tatlı siparişi sakarya bayramlık tel kadayıf bayramlık tel kadayıf siparişi sakarya bayramlık tel kadayıy siparişi
Seo-Banner