SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PETROL GIDA TARIM SAN.T

0
0
İşletme ID:3035

SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PET

Firma Hakkında

SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PETROL GIDA TARIM SAN.T Firmamız Diyarbakır şehrinde Kayapınar ilçesinde Huzurevleri Mahallesi 86. Sokak<br>21070 adresinde bulunmaktadır.

SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PETROL GIDA TARIM SAN.T Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PETROL GIDA TARIM SAN.T Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PETROL GIDA TARIM SAN.T firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

SATAR YEMEK FABRİKASI (YUSUFOĞULLARI PLASTİK HAYVANCILIK PETROL GIDA TARIM SAN.T firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Ekim 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 747 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Huzurevleri Mahallesi 86. Sokak
21070
Diyarbakır / Kayapınar

Seo-Banner