Coldwell Banker Pro Mert Kılıç

  • Ankara / Çankaya
  • 3 Şubat 2020
  • 2297
0
0
İşletme ID:33607

Firma Hakkında

Coldwell Banker 1906 yılında San Fransiscoda kurulmuştur. Emlak sektöründeki 100 yılı aşkın tecrübesini paydaşlarıyla paylaşmakta ve markalarına güç katmaktadır.

Beytepede bulunan Coldwell Banker Pro Gayrimenkul 2016 yılında faaliyete başlamıştır. Koray Yoldar tarafından kurulan Coldwell Banker Pro Gayrimenkul, kurulduğu günden beri Ankara'da en fazla ciro elde eden ve en fazla işlem yapan ofis olma unvanını korumaktadır. Aynı zamanda Türkiye ve Anadolu bölgesinde en çok işlem yapan ofisler içerisindedir.

Mert Kılıç 2019 yılında gayrimenkul sektörüne markanın güçlü ofislerinden Coldwell Banker Pro Gayrimenkulde başlamıştır. İncek, Beytepe, Çayyolu uzmanlık bölgelerinde çalışmaktadır. Gayrimenkul ile ilgili ihtiyaçlarınız için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilir.

Ofisimizin tecrübeli uzmanlardan bilgi alabilirsiniz. Satmak ya da Kiralamak istediğiniz mülkünüz ve Gayrimekul Satın Almak ya da Kiralamak istiyorsanız veya gayrimenkul almak isteyen bir yakınınız varsa geçmişten gelen gücümüzle sektöre değer katmaya devam eden Coldwell Banker Pro Gayrimenkulü tercih edebilirsiniz. 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner