THODEX INC. - KOİNEKS TEKNOLOJİ A.Ş.

0
0
İşletme ID:33718

Firma Hakkında

THODEX INC. - KOİNEKS TEKNOLOJİ A.Ş. Firmamız İstanbul şehrinde Kadıköy ilçesinde Merdivenköy Mah. Nida Kule Göztepe Sitesi Bora Sok. NO:1-3 K:16 D:58 Kadıköy / İstanbul adresinde bulunmaktadır.

THODEX INC. - KOİNEKS TEKNOLOJİ A.Ş. Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

THODEX INC. - KOİNEKS TEKNOLOJİ A.Ş. Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek THODEX INC. - KOİNEKS TEKNOLOJİ A.Ş. firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

THODEX INC. - KOİNEKS TEKNOLOJİ A.Ş. firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 28 Mart 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 3093 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

64x64
Sema Güler
21 Nisan 2021 09:04:10

6 saatlik site çalışması var diyip 12 saattir cevap alınmayan ulaşılamayan açıklama yapmayan bir firma hakkınızda yasal işlem başlatacağım.


64x64
İskender Arıyan
18 Mart 2021 10:03:05

Para çekim işlemi yapamıyorum.Bunu destek ekibine bildirdik ama dönüş yok.Bukonuda çok yavaşsınız.Yoğunluk var deniyor ama işlem yoğunluğu aynı seviyede değil bana göre..Cevap dönmek zor olmamalı.eksikliğimiz var ise tamamlayalım..


64x64
Sadettin Okumuş
10 Ocak 2021 21:01:05

Paramı çekemiyorum kimlik bilgileri eksik diyor alakası yok herşey dogru paramı zorla tutuyorsunuz iade yapın yoksa yasal işlem başlatacam


Seo-Banner