DB Bilişim Bilgisayar

0
0
İşletme ID:4510

DB Bilişim Bilgisayar

Firma Hakkında

DB Bilişim Bilgisayar Firmamız Kütahya şehrinde ilçesinde Servi Mah. Sümer Sokak Benli İş merkezi D:No: 5-F<br>43100 adresinde bulunmaktadır.

DB Bilişim Bilgisayar Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

DB Bilişim Bilgisayar Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek DB Bilişim Bilgisayar firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

DB Bilişim Bilgisayar firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Ekim 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 512 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Alper Karpuz
25 Kasım 2020 00:55:24

Tesadüfen karşıma çıktı ve okuduğum yorumlardan sonra hemen işletme sahibiyle irtibata geçtim bilgisayarımda çok ciddi bir sorun vardı benim açımdan yanlışlıkla yerel disk d klasörünü silmiştim, hemen kendisine bilgisayarımı götürüp bıraktım bir gün sonra beni aradı ve d deki benim için çok çok önemli olan belgelerimin,fotoğraflarımın ve videoların geri yüklendiğini söyledi, ayrıca bilgisayarım için sabahtan akşama kadar birçok kez format atmayı denediğini ve sonunda sorunu tespit edip sorunu çözdüğünü söyledi, başka yerlere götürdüğüm de hiçbiri sorunu çözememişti ama burası çözdü, kendisine samimi tavrı ve sohbeti için ve benim için çok önemli olan d klasörünü geri getirdiği için ve bilgisayarımın tüm sorunlarını çözdüğü için çok teşekkür ediyorum, gönül rahatlığıyla bilgisayarınızı emanet edebilirsiniz kendisine.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Servi Mah. Sümer Sokak Benli İş merkezi D:No: 5-F
43100
Kütahya /

Seo-Banner