Carrera Fitness & SPA

  • İzmir / Bayraklı
  • 6 Ekim 2019
  • 4155
0
0
İşletme ID:5809

Firma Hakkında

Birçok sektörde dünya markası haline gelmiş olan Carrera, bu başarısını spor ve sağlık alanında da sürdürmek için hayatın rutininden kaçmak isteyenleri Carrera Fitness & SPAya çağırıyor. Yaşamlarına farklı bir bakış açısı kazandırabilmenin yanı sıra, farklı bir konseptle Folkart Towers içerisindeki 5.000 metrekarelik Carrera Fitness & SPAda buluşturuyor.

İzmirin en prestijli yaşam merkezinde, önde gelen eğitmen ve spor danışmanlarının gözetiminde, hem vücudunuza en uygun spor ve beslenme programı uygulanmasının zindeliğini, hem de sağlıklı ve dinç bir şekilde hayata devam edebilmenin farkını Carrera Fitness da yaşayın.


Avrupada bile eşine ender rastlanabilecek şekilde tasarlanmış olan Carrera SPAda, yurtdışından gelen ve her biri konusunun uzmanı olan, tecrübeli terapistler ve estetisyenler tarafından yapılan masaj, bakım ve ritüellerin yenileyici etkisini ruhunuzun derinliklerinde hissedin ve hayat rutininden kaçarak kendinize zaman ayırın.

Carrera Fitness & SPA misafirlerine özel 500 araçlık kapalı otoparka araçlarınızı güvenle bırakabilir, park yeri derdini düşünmeden sporunuzu yapabilirsiniz. Tesisimiz içerisinde bulunan Kids Clubta aktivite ve çocuk bakım uzmanlarımız sayesinde  çocuklarınız eğlenceli ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilirler. Carrera Fitness & SPA bünyesinde, bsağlıklı beslenme/b ve sağlıklı yaşam konseptiyle faaliyet gösteren Carrera Cafe & Bar, lezzetli menüleriyle, sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenizi sağlamak için yeni lezzetlerini sizler için sunuyor. 


Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Carrera Fitness & Spada hayata dair kaygılarınızı unutacak, yeni bir siz olarak hayatınıza geri döneceksiniz.

Carrera İzmir de Bayraklı fitness salonları, izmir sağlıklı zayıflama merkezleri, Bornova Fitness Salonları, İzmir fitness merkezleri, izmir spor salonu üyelikleri alanında en çok aranan firmadır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner