MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM

0
0
İşletme ID:656618

MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM

Firma Hakkında

MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM Firmamız İstanbul şehrinde Ataşehir ilçesinde ATATÜRK MAHALLESİ, Ertuğrulgazi Sk. No:007 D:2/Z 3-B, 34758 Ataşehir/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

MARMARA LOSTRA ATAŞEHİR METROPOL İSTANBUL AVM firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 864 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
fatih erbil
28 Aralık 2022 11:12:33

hiç memnun kalmadım ayakabılarım iki gün ıslak kalmış almaya gittigimde poşetin iindeydi neden ıslak diye sordugumda suratıma bakıp cevap bile vermediler temizlik iin ayakkabı başına 200 tl parada peşindiye alıyo memnun kalmayınca cevap bile vermiyolar


Harita Konumu ve Yol Tarifi

ATATÜRK MAHALLESİ, Ertuğrulgazi Sk. No:007 D:2/Z 3-B, 34758 Ataşehir/İstanbulİstanbul / Ataşehir

Seo-Banner