Elen Plus Güzellik Salonu

0
0
İşletme ID:6593

Elen Plus Güzellik Salonu

Firma Hakkında

Elen Plus Güzellik Salonu Firmamız Afyonkarahisar şehrinde ilçesinde Dumlupınar Mah. Yeşil Yol Cad. No:26 Zemin Kat Afyonkarahisar/Merkez 03200 Merkez/Afyon<br>03200 adresinde bulunmaktadır.

Elen Plus Güzellik Salonu Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Elen Plus Güzellik Salonu Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Elen Plus Güzellik Salonu firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Elen Plus Güzellik Salonu firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 6 Ekim 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1093 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Kübra Sarı
18 Mayıs 2020 15:27:24

Afyon Elenplus güzellik merkezinden yarı seansimi tamamlamış olduğum halde hiç bir dökülmem olmadı, hijyen yok uzman eleman yok devamlı birileri işe giriyor acemi bi şekilde derimzii bile yakabiliyorlar. Zaten nerdeyse tüm yorumları olumsuz Verdigim param çöp oldu, umarım başka insanlar ben gibi mağdur olmaz.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Dumlupınar Mah. Yeşil Yol Cad. No:26 Zemin Kat Afyonkarahisar/Merkez 03200 Merkez/Afyon
03200
Afyonkarahisar /

Seo-Banner