Gümüş inşaat emlak

0
0
İşletme ID:665230

Gümüş inşaat emlak

Firma Hakkında

Gümüş inşaat emlak Firmamız İstanbul şehrinde Esenyurt ilçesinde balıkyolu Caddesi No:29 Esenyurt/İST, Zencan adresinde bulunmaktadır.

Gümüş inşaat emlak Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Gümüş inşaat emlak Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Gümüş inşaat emlak firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Gümüş inşaat emlak firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 854 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

64x64
ebubekir gümüş
9 Nisan 2021 20:04:27

inşaat emlak otomotiv sektörün de faaliyet gösteren güvenilir sağlam bir aile şirketidir 2000. senesinde Gümüş emlak kurucusu Tekin GÜMÜŞ’tür 1967 doğumlu olup memleketi sinop/boyabat’tır ailesiyle birlikte istanbul/esenyurt’ta ikamet etmektedirler. 2. kuşağı teslim alan ortanca oğlu sinop/boyabat 1994 doğumlu Şeref GÜMÜŞ’ faal olarak inşaat&otomotiv ekleyerek çemberi büyütmüş’tür son sözlerini şöyle tamamladı atamızdan aldığımız emanetimizi laikiyle yürütmeye devam ettireceğiz. istanbul/esenyurt’da faliyeti devam etmektedirler.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

balıkyolu Caddesi No:29 Esenyurt/İST, Zencanİstanbul / Esenyurt

Mesaj Formu

Seo-Banner