Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.

  • İzmir / Çiğli
  • 13 Nisan 2020
  • 254
0
0
İşletme ID:731494

Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret

Firma Hakkında

Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. Firmamız İzmir şehrinde Çiğli ilçesinde Balatçık, 8901. Sk., 35000 Çiğli/İzmir adresinde bulunmaktadır.

Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Teks-Tar Güneş Enerjileri Isıtma Soğutma ve Tekstil Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 254 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Balatçık, 8901. Sk., 35000 Çiğli/İzmirİzmir / Çiğli

Seo-Banner