BAŞARAN TURİZM PERSONEL SERVİSİ VE OTOBÜS KİRALAMA

  • Konya / Meram
  • 26 Ağustos 2020
  • 756
0
0
İşletme ID:748434

BAŞARAN TURİZM PERSONEL SERVİSİ VE OTOBÜS KİRALAMA

Firma Hakkında

Firmamız 26.12.1996 tarihinde Personel Servisi , Araç Kiralama , Öğrenci Servisi , Otobüs ve Minibüs , Vip Araç Kiralama hizmetlerini yapmak amacıyla Konya / Meram ilçesinde faaliyetine başlamıştır.

Firmamızın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf ÖZYILMAZ dır.

1996 Yılında tek araçla başladığımız taşımacılık sektöründe bugün itibariyle yaklaşık 40 dan fazla kurum ve kuruşlara 50 den fazla 2015 ve üzeri modelli araç filomuzla Personel taşıma , araç kiralama ve öğrenci servisi hizmeti vermekteyiz.


 Başaran Turizm taşımacılık firması Konya’da genç, dinamik ama aynı zamanda yılların tecrübesine sahip köklü bir Konya firmadır. Başaran Turizm araç filosu tamamen siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda şekillenmiştir. Ayrıca araç filomuz sürekli gelişmekte, yeni araçlar, araç filomuzun bünyesine katılmaktadır.


Başaran Turizm araçlarımızın tümünde araç izleme gps sistemi mevcuttur. Müşterilerimiz araçlarının konumlarını istedikleri takdirde internet üzerinden izleyebilirler.


Turizm Taşımacılığı ve Servis İşlerinde, deneyimli Başaran Turizm personeli ve güvenilir araçları ile turizm alanında her türlü hizmeti özenle vermektedir.

Başaran Turizm zaman içerisindeki deneyim ve Konya turizm sektöründeki edinimlerine dayanarak kurulan firmamız, turizm taşımacılık hususundaki eksiklikleri görerek kendini her geçen gün yenilemekte ve dünya standartlarına ulaşmaya çalışmaktadır.Verdiğimiz araç hizmetlerinde güveni, konforu ve zamanı çok iyi kullanarak Konya sektöründe lider olmak en büyük hedefimizdir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner