DFC Tank Basınçlı Kap Üreticisi Co., Ltd

0
0
İşletme ID:748451

Firma Hakkında

DFC Tankı Basınçlı Kap Üreticisi Co., Ltd, Kuzey Çin'in önde gelen basınçlı kap üreticisidir. Bu hattı 1984 yılında devreye aldı. Şimdiye kadar DFC, üretim ve yönetimde büyük deneyim biriktirdi. Ürün kapsamı geniş ve çeşitlidir, fermantasyon tankı, şarap fermantasyon tankı, paslanmaz fetmenter, fermantasyon kabı, paslanmaz bira fermentörü, depolama tankı, rezervuar tankı, yakıt depolama tankları, gaz depolama tankı, yağ depolama tankı, ısı eşanjörü, hava soğutucu, alüminyum hava soğutucu, hava soğutucu demeti, hava soğutucu demetleri, hava filtre sistemi, hava filtresi, systemoil su ayırıcı filtre, su ayırıcı filtre büyük depolama tankı, büyük basınçlı kap, büyük basınçlı tank vb. kendi ürünlerimiz ve ayrıca özelleştirilmiş siparişleri kabul edebiliriz.

 

Basınçlı kap performansı son derece önemlidir çünkü basınç altındaki sıvıların arızalanması son derece tehlikeli olabilir. DFC bilgili bir basınçlı kap üreticisidir ve sizi doğru yönde yönlendirir.Tasarım, mühendislik, işleme, kaynak, montaj ve ekipman yenileme yeteneğine sahiptir. .

 

Müşterimiz, hat, petrol ve gaz endüstrisi, kimya endüstrisi, yiyecek ve içecek endüstrisi, ilaç endüstrisi, su arıtma işleri ve çevre koruma, demir çelik endüstrisi, enerji santrali vb. Farklı alanlardan gelmektedir. Tüm ekipmanlarımız taleplerini karşılayabilir ve iyi çalışır. Şimdi müşterilerimiz Peru, Hindistan, Avrupa, ABD, Asya ve benzerlerinden. İyi ürünler, iyi teknoloji ve rekabetçi fiyat sunuyoruz.Dünyanın her yerinden daha fazla müşteri ile tanışmayı ve iş ilişkisi kurmayı umuyoruz. web sitemiz: https://www.dfctank.com.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yapı Kredi Plaza C Blok Kat 15, Levent, Besiktas 34330, Istanbul, Turkeyİstanbul / Adalar

Mesaj Formu

Seo-Banner