KONYA BATUHAN TEMİZLİK ŞİRKETİ

  • Konya / Karatay
  • 15 Eylül 2020
  • 2410
0
0
İşletme ID:748506

Firma Hakkında

Konya BATUHAN Temizlik ve Korniş Montaj Hizmetleri 

 Konya temizlik şirketi BATUHAN TEMİZLİK %99 müşteri memnuniyeti garantisiyle Hizmetinizdedir. Temizlik sizin için artık daha kolay! Konya temizlik şirketleri arasında yerini alan BATUHAN TEMİZLİK, ev, ofis, villa, bina, apartman, merdiven, işyeri, dükkan, mağaza, fabrika ve inşaat sonrası temizlik ve Korniş Montaj/Tamir işlerinizde bir telefon kadar yakınınızda.. Uzman personel eşliğinde hizmet veren ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan KONYA BATUHAN TEMİZLİK, ihtiyaç duyduğunuz her an siz değerli müşterilerine garantili temizlik hizmeti sunmaya hazırdır. Bizleri arayarak talepte bulunabilirsiniz. 

0506 684 99 61 (Erhan Bozgöz) / 0506 430 6830 (Yıldız Bozgöz)

Konya da kalite, güven ve garantili hizmetin adı BATUHAN TEMİZLİK.. İhtiyacınız olan tüm temizlik ve korniş montaj hizmetlerini en iyi kaliteyle sunmaya çalışıyoruz. 

 

Konya Temizlik Hizmetlerimiz:

 Eşyalı eşyasız ev temizliği (Boş yada Dolu ev temizliği)

 Ev, işyeri ve araçlar için Yerinde Koltuk Yıkama Hizmeti

 Villaların detaylı temizliği

 Mağaza, işyeri ve ofislerinizin temizliği

 Fabrikaların rutin ve tek seferlik temizliği

 Düğün salonlarının temizliği

 Cami ve Hastahane Temizliği

 Kafe ve Restaurantların Temizliği ve koltuk yıkama

 Mobil Kapıcılık, Apartman ve binaların rutin temizliği

 Devlet Kurumları ve Okulların Temizliği

 İnşaat Sonrası Temizlik / Dış cephe temizliği

 

Konya Batuhan Temizlik

 Konya BATUHAN Temizlik, Selçuklu, Meram, Karatay ilçelerinde ve çevresinde korniş montaj ve temizlik hizmetleri sunan bir firmadır.

 

 

Konya gündelikçi temizlikçi bayan personel, “Konya temizlik şirketleri” Konya Meram Temizlik Şirketi, Konya Karatay Temizlik şirketi, Konya Selçuklu temizlik şirketleri, Konya temizlik firmaları, temizlik şirketi Konya, “Konya temizlik” şirketleri, Konya Meram Temizlik Şirketi, Konya Karatay Temizlik şirketi, Konya Selçuklu temizlik şirketleri, Konya temizlik firmaları, temizlik şirketi Konya, Konya dış cephe temizliği, Konya Temizlik Şirketi Karatay, Konya Selçuklu Temizlik Şirketleri,  Konya temizlik şirketleri Meram, en iyi temizlik şirketleri, Konya ev temizliği fiyatları, Konya da temizlik şirketleri, gündelikçi temizlikçi bayan, villa temizlik şirketleri, ofis temizlik şirketleri, Yerinde Koltuk ve Yatak Yıkama firması, Koltuk Yıkama Konya, Koltuk yıkama, Selçuklu, Karatay, Meram, Temizlik, Şirketleri, Konya korniş, Konya kornişci, Korniş montajı,



 

Firma Yorumları

64x64
Deniz Koç
5 Kasım 2022 22:11:20

Önceki tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki işlerinin sonuna kadar arkasında duran bir firma. Evimizin hem temizliğini hemde korniş montajını yaptılar çok memnun kaldık. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum


64x64
Derya Ocak
5 Mayıs 2021 00:05:26

Batuhan Temizlik Yıldız hanıma gösterdiği ilgi alaka ve titiz temizlikleri için teşekkür ederim. Evimin temizliğini mükemmel yaptılar. Konya da temizlik firması arıyorsanız kesinlikle Batuhan Temizliği tavsiye ediyorum. Gözü kapalı güvenebilirsiniz. Zaten olması gereken temizliği yapıyorlar. Zarar göreceğine inandıkları yerlere müdahale etmeyip çıkmayan lekelerin neden çıkmadığını izah ediyorlar. Gayet güzel yaklaşımları var.


64x64
Saliha Topuz
10 Mart 2021 15:03:29

Konya'da temizlik firmalarını çok araştırdım ve Batuhan temizlik Yıldız hanımla tadilat görmüş ofis temizliğimizi yaptılar. Güzel işçilik çıkardılar çok memnun kaldım. Temizlik şirketi arıyorsanız herkese tavsiye ederiz.


64x64
Ahmet Koç
22 Eylül 2020 23:58:58

Konya temizlik şirketleri diye internette arama yaparken şans eseri Batuhan temizlik firmasıyla karşılaştım. Temizlik için anlaştık ve mükemmel bir işçilik sergilediler. Allah razı olsun. İş bitiminde bizi haberdar ettiler gittik birlikte kontrol ettik. Herşey mükemmeldi teşekkür ederim


Seo-Banner