YÜCEL GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.

  • Ankara / Çankaya
  • 19 Eylül 2020
  • 930
0
0
İşletme ID:748526

Firma Hakkında

Öncelikle bize ve şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bizlerin de sizlerle çalışma arzusu içinde olduğumuzu saygıyla sunarız.

08.01.1999 tarihinde kurulan Yücel Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti “Sektöründe marka tescili alan ilklerden” olmanın gururu içerisinde, kuruluş tarihinden bu yana ilkesi olan doğru hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Müşteri temsilcilerimiz sizlere en iyi seçenekleri sunacak bilgi ve deneyime sahiptir. Müşterilerimize iş öncesi ve sonrası lojistik destek ve mal sevkiyatı hizmetleri de sunmaktayız.

Siz değerli dostlarımıza kaliteli ve ekonomik hizmeti sunabilmek amacıyla son teknoloji ile donatılan ekipmanlarımızla ofis Gümrük direkt on-line bağlantı (EDI) sistemi devreye alınmış EVRİM paket programı veri tabanında Beyanname tescili ofisimizde yapılabilmektedir.

Konusunda bilgili genç ve dinamik kadrosu ile Yücel Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. sloganı olan “Doğru İnsan , Doğru hizmet , Doğru tercih” felsefesini şirket prensibi olarak uygulamaktadır. Gümrük Müşavirliği sektöründe güven ve istikrarın adresidir.

Firmamız ; siz değerli müşterilerimize kurumsallaşmış kadrosuyla bilgi ve deneyimlerini istikrarlı ,hızlı , etkin bir hizmet felsefesiyle paylaşmaya devam etmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

ÇAYHANE SOKAK 26/1 BÜYÜKESAT MAH. G.O.P. ÇANKAYA/ANKARAAnkara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner