Cengiz Hasmer A.Ş.

  • Ankara / Çankaya
  • 22 Eylül 2020
  • 486
0
0
İşletme ID:748538

Cengiz Hasmer A.Ş.

Firma Hakkında

Cengiz Hasmer Kimdir?

1965 yılında Ankara’da Cengiz Hasmer 1987 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun olmuştur.
Cengiz Hasmer mezuniyetinden itibaren çeşitli şirketlerde şantiye şefi olarak çalışmış 1995 yıllından itibaren kendi adına ticaret hayatına girmiştir. Halen Cengiz Hasmer A.Ş firmanın yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir
2005 yılında kurulan Cengiz Hasmer A.Ş. İnşaat, Peyzaj, Tarım, Makina Parkı Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Sosyal Hizmetler alanlarında ticaret yapmaktadır.

Şirketi:
CENGİZ HASMER A.Ş. 2004 YILINDAN BU YANA KALİTELİ VE FARK YARATAN İVMEYLE GÜZEL PROJELERE İMZA ATMIŞ ÖNCÜ BİR FİRMADIR. KURULUŞUNDAN BUGÜNE, DİNAMİK YAPILANMASI İÇİNDE, SEKTÖRÜNDE HIZLI BÜYÜMEKTE OLAN CENGİZ HASMER A.Ş. GEREK ALT YAPISI GEREKSE YAPTIĞI İŞLER AÇISINDAN GÜVENİLİR VE TERCİH EDİLEN BİR İSİM OLMUŞTUR.
HER TÜRLÜ ALT YAPI VE ÜST YAPI İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİNİ, PARK YAPIM İŞLERİNİ, OKUL-ÜNİVERSİTE GİBİ EĞİTİM KURUMLARINI , KÜLTÜR MERKEZLERİNİ, RESTORASYON VE ÇEVRE DÜZENLEME İŞLERİNİ KURULUŞUNDAN BU YANA TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖRLERDE İSTENİLEN GÜVENLİ, DAYANIKLI, NİZAMİ, TEKNİK ALANDA KOŞULLARA UYGUN , ZAMANINDA VE BAŞARIYLA TAMAMLAMIŞTIR.
FİRMANIN ÇATISI ALTINDA UZMANLAŞMIŞ, HERBİR MESLEK GRUBUNA SAHİP TEKNİK KADRONUN YANI SIRA, BÜNYESİNDEKİ MEVCUT TOPLAM 420 ADET MAKİNE-ARAÇ-EKİPMANI SAYESİNDE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN, GELECEKTEKİ PROJELERE İMZA ATMAK TEK HEDEFİDİR

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yukarı Bahçelievler Mah 46.Sok No: 73/3 Bahçelievler Ankara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner