Balak Bilgisayar

0
0
İşletme ID:748597

Firma Hakkında

Kısaca Balak Bilgisayar


2012 yılının başlarında tamamıyla bilişim sektörünün içinde barındırdığı bir ekip tarafından uzun bir süreç sonucu, genç girişimci ruhuyla kurulmuştur. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde gerçekleştirdiğimiz bu girişim beklenilenin üstünde ve hedeflenilenen üzerinde büyüme gerçekleştirmiştir. Bu oluşumdaki en büyük faktör ekibimizin sağlamış olduğu güven ve özveridir..

Balak Bilgisayar, kendine özgü tarzı ve sistemiyle önemli bir marka olarak halkın zihninde yer edinmek ve müşteri portföyünü geliştirerek istenilenin en üstünde hizmeti geliştirmeyi hedeflemektedir.

Internet teknolojileri alanında; E-ticaret, Web Tasarım, Google AdWords Reklamları hizmeti, çözüm ve ürünleri bulunmaktadır.Balak Bilgisayar olarak, çalışanlarımız için vazgeçilmez bir ortam yaratırken, müşterilerimizede beklentilerinin ötesinde en iyi hizmeti, çözümü ve onlar için vazgeçilmez olabilmeyi kendimize misyon olarak belirledik.

Şirketimiz gelişen dünyada bilişim sektöründe kendini sürekli yenileyerek hizmet vermeye devam edecektir.

Vizyonumuz

Faaliyet alanımızı Balkanlar, Türkiye Cumhuriyetleri, Avrupa ve Orta Doğu’yu kapsayacak şekilde genişleterek, Mükemmel kalite ve hizmet anlayışı ile en uygun toplam bilişim çözümlerini sunan lider Teknoloji şirketi olmaktır.

Misyonumuz

Balak Bilgisayar bu vizyonu kapsamında;
Farklı sektörlerden oluşan Müşterilerimize, rekabet avantajı sağlayan Bilgi ve iletişim Teknolojileri çözüm ve hizmetlerini uzman insan kaynağı ile üretmek ve uygulamak; İstanbulhost çalışanlarının mutluluğunu sağlamak ve bu yüksek motivasyonla dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimizi memnun etmektir.

Firma Yorumları

64x64
Mehmet
4 Ekim 2020 20:09:08

Kaliteli hizmet


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Şirinevler Mh.Saray Cd.No:11/Cİstanbul / Bahçelievler

Mesaj Formu

Seo-Banner