Pursaklar Evden Eve Nakliyat

  • Ankara / Pursaklar
  • 14 Ekim 2020
  • 417
0
0
İşletme ID:748672

Pursaklar Evden Eve Nakliyat

Firma Hakkında

Pursaklar sigortalı nakliyat hizmetimiz eşyalarınızın zarar görmesi halinde hasarın karşılanması amacıyla yapılmaktadır. Hazırlanan poliçe kapsamında olası riskleriniz en aza indirilir. Taşıma işlemi sırasında eşyalarınızın zarar görmesi deformesi gibi durumlar sigorta kapsamı içerisinde yer alır.

Pursaklar evden eve nakliyat firmamız bu zamana kadar yapmış olduğu her nakliyat işlerinde eşyaların zarar görmemesi adına profesyonelliğini konuşturmuş ve buna göre öncelik sizin yaşayacağınız stresin ortadan kaldırılarak eşyalarınızın beklentiniz üzerinde bir titizlikle yerlerine ulaştırılmasıdır.

Nakliyat sırasında 5 kişilik bir ekip görevlendirilir ve ekibimizde marangozumuz mevcuttur. Tüm eşyalar demonte ve monte işlemlerinde sorunsuz bir hizmet sağlanır.

Pursaklar taşıma hizmetimiz 7/24 aktif bir şekilde devam etmektedir. Günün hangi saatinde olursa olsun bize ulaşmanız durumunda müşteri temsilcilerimiz gerekli görüşmeyi sağlayarak ihtiyaç duyacağınız nakliyatla ilgili sizi bilgilendirir ve taşıma randevunuzu planlar.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ayyıldız Mah, 1631 Sok, 18/4 06796 Pursaklar / AnkaraAnkara / Pursaklar

Mesaj Formu

Seo-Banner