Stil Koltuk Yıkama

0
0
İşletme ID:748721

Stil Koltuk Yıkama

Firma Hakkında

 

Stil Koltuk Yıkama

Koltuk yıkama ve stor perde yıkama sektöründe İstanbulda uzun yıllardan beri hizmet veren firmayız. Stil Koltuk yıkama ve Halı Yıkama firmaları kullandığı son teknoloji ürünü makinalar ve insan sağlığına uygun anti bakteriyel temizlik ilaçları kullanarak sağlığınızı ön planda tutmaktadır. Koltuk, halı, stor perde, sandalye oturma gurubu, çekyat, yatak, yorgan, battaniye ve döşemelerinizin yıkanması, temizlenmesi için hizmet vermekteyiz.

Stil Koltuk Yıkama olarak sağlıklı bir şekilde siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunması için profesyonel kadrosu ile ve mobil ekibiyle yerinde sağlıklı kaliteli ve hijyenik temizlik hizmeti sunmaktadır. Koltuk yıkama alanında kendini kanıtlamış % 100 müşteri memnuniyeti, sağlık ve temizlik garantisi vermektedir. Firmamız koltuk yıkama fiyatları uygunluk açısından en uygun fiyatları ve kesin çözüm sunan koltuk yıkama şirketleri arasında kendisini kanıtlamış koltuk yıkama incelikleri alanında uzmanlaşmıştır. İstanbul gibi büyük ve güzel ilimizde koltuk yıkama hizmetinde kusursuz temizlik sunmanın gayreti içinde olan firmamız, yerinde koltuk yıkama hizmeti de vermektedir. İstanbul koltuk yıkama fabrikaları büyük bir sektör haline dönüşürken bu dönüşüm esnasında halı yıkama adına sağlam bir yer edinen firmamız binlerce kayıtlı müşteri potansiyeline sahip olmanın gururunu yaşamaktadır.

İstanbul halı yıkama alanında da faaliyet sürdüren ve İstanbul halı yıkama fabrikaları arasında lider konumda bulunan firmamız halı yıkama fiyatları ile de uygun ve pratik çözümler sunmaktadır. İstanbul Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Bakırköy, Başakşehir, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Esen yurt ve Esenler bölgesinde koltuk yıkama hizmeti yanında, ayrıca temiz stor perde yıkama, halı yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama ve sandalye yıkama olarak yerinde yıkama hizmeti de sunmaktadır. Koltuk, halı ve stor perde ve oturma gruplarınızı itina ile yıkayalım. Dört mevsim hizmet sunan firmamız bulduğu yeni buluş sayesinde artık koltuk yıkama alanında yeni bir devrim yaratmıştır. Yıkanan koltuklarınız yarım saat içinde kuruyarak kullanıma hazır hale gelmektedir.

 

Koltuk Yıkama

Koltuk yıkama konusunda her ne kadar birçok bilgiler varsa günümüz şartlarında bu bilgilerin çoğu geçerliliğini yitirmiş durumdadır. Bunun nedeni ise günümüz teknolojisi ile daha önceki teknolojik şartların arasındaki farkın çok büyük olmasından kaynaklanıyor. İstanbul koltuk yıkama sektöründe koltuk yıkama ve koltuk temizliği alanında hizmet veren birçok koltuk yıkama firması bu teknolojiden uzak hizmet vermektedirler.

Koltuk yıkama basit bir temizlik hizmeti değildir. Çünkü el emeği göz nuru veya birçok paralar verilerek alınan koltuk takımlarınız sıradan bir halı yıkama firması tarafından yıkandığında veya temizlendiğinde inanın gerçekten birçok zararını sonradan göreceksiniz. Nedeni ise koltuk yıkama sırasında kullanılan deterjanlardan tutun da koltuk yıkama fırçasının sertliği, koltuk kumaşına verdiği zararı, kullanılan deterjanının koltuk yüzeyinde kalan atıkları ve en önemlisi de vakum gücü düşük koltuk yıkama makinaları kullandıklarından ilk bir iki gün temizlenmiş gibi görünen koltuk yüzeylerinin bir iki günden sonra dipteki kirleri tekrar kusması sonucu koltuklarınız daha da kötü bir durum alacaktır.

https://stilkoltukyikama.com/

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Barbaros Mahallesi, 1. Sokak No:2/A, 34200 Bağcılar/İstanbulİstanbul / Bağcılar

Mesaj Formu

Seo-Banner