FOEM REKLAM

0
0
İşletme ID:748807

Firma Hakkında

KALİTELİ HİZMETİN DOĞRU ADRESİ


Sektörde eski olmamıza rağmen yeni firamızla siz değerli müşterilerimize tecrübemizi paylaşmanın heyecanını duymaktayız.
Dijital baskı fuar çalışmaları stand uygulamalı ve tüm reklam işlerinizde sizlere uzman kadromuz ile hizmet vermekten gurur duyacağız.

FOEM DİJİTAL olarak orta ölçekli bir firma olmamıza rağmen kaliteye ve işciliğe verdiğimiz önemden dolayı sektörde kısa sürede sizlerin de desteğiyle en iyi yerlere geleceğimizi umud ediyoruz.

Üretimde başarı ve sürekliligin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan FOEM DİJİTALe gosterdiginiz yakın ilgi ve desteginizden ötürü tesekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermek isteriz.

              SUNDUĞUMUZ HIZMETLER 
 
  Foem reklam olarak tabela başta olmak üzere, avm stand, araç giydirme, cephe giydirme, fuar standı, dijital baskı, strafor köpük kesim, lazer kesim, cnc kesim, folyo kesim, kayan yazı, & led ekran gibi bir çok özellikte Açık Hava Reklam modelleri hizmetini vermektedir  Işıklı Tabela, Tabela çeşileri arasında en çok kullanılan tabela modelidir. İçten aydınlatmalı ve led aydınlatmalı çeşitleri mevcuttur. Işıklı Tabela Çeşitleri; Alüminyum Tabela, Kutu Harf, Dijital Baskı, Fener Tabela, , Pleksi Tabela, Polikarbon Tabela gibi modelleri kullanılmaktadır. Işıksız tabela modelinin bildiğiniz gibi akşam hava karardıktan sonra görselliğinin kaybolması neticesinde etkisi kalmamaktadır. Bu durumda Tabela görselinin ön plana çıkması içinde değişik aydınlatma yöntemleri ile ışıklı hale getirilerek hava karardıktan sonrada görünmesi sağlanmaktadır. Işıklı Tabela Fiyatları ve detayları hakkında daha fazla bilgi almak için iletişime geçiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yenibosna Merkez, yenibosna zafer mahallesi, Mühürdar Sk. no 23 /A, İstanbulİstanbul / Bahçelievler

Mesaj Formu

Seo-Banner