Ahirdağ yoğurt

0
0
İşletme ID:748988

Firma Hakkında

Ahirdağ yoğurt Firmamız Kahramanmaraş şehrinde Kahramanmaraş ilçesinde Istasyon mahallesi 78005. Sokak no: 9/A dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ adresinde bulunmaktadır.

Ahirdağ yoğurt Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Ahirdağ yoğurt Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Ahirdağ yoğurt firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Ahirdağ yoğurt firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 28 Kasım 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1014 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ayşe korkmaz
4 Aralık 2020 19:12:12

Guven ve kalite için kesinlikle tatmaliyiz


64x64
Mehmet zerdal
4 Aralık 2020 18:12:54

Tam anlamıyla ev yoğurdu. lezzeti, kıvamı, bidonu her şeyiyle muhteşem bu yoğurdu keşfettikten sonra diğer tüm hazır yoğurtlar yavan gelmeye başladı, ev tipi olarak çıkan muadilleri de lezzet olarak baya uzağındalar.Ağızda dağılma efekti veren o muhteşem tadıyla doğal ev yoğurdu tadını sergilemesi akılda en güzel güven duygusunu oluşturuyor. Ben bu yoğurdun hijyen ve lezzet bakımından en üst düzeyde olduguna inanıyor ve biliyorum zaten bir ürünün kalitesini de pazardaki satış patlaması gösterir.Emegineze sağlık.


64x64
Mahmut yardımcı
3 Aralık 2020 01:12:01

İsyerimiz için yillardir tercih ediyoruz.. çok memnunuz herkese gönül rahatliğı ile tavsiye ediyorum


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Istasyon mahallesi 78005. Sokak no: 9/A dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞKahramanmaraş / Kahramanmaraş

Mesaj Formu

Seo-Banner