E-havuz market

Vitrin Firma
  • Muğla / Bodrum
  • 22 Aralık 2020
  • 6329
0
0
İşletme ID:749131

Firma Hakkında

Havuz Malzemeleri

Havuz denildiğinde içi çukur alt zemini ve kenarları betondan yapılmış bir alan olarak görülmektedir. Elbette bu yapı insanların kolay kullanıma ve kolay kuruluma sahip olduğu düşünülmektedir. Belirli bir derinliği ve belirli bir su ile doldurulan alan olarak düşünülse de havuz başlı başına bir meziyettir. Birçok havuz malzemeleri gerektiren bir yapıya sahip olmasından dolayı da oldukça detaycı bir yapı söz konusudur. Hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın öncelikle havuzun sızdırmaz olması gerekir. Bunun için de izolasyonun çok iyi olması gerekmektedir. Ayrıca havuzun amacına yönelik diğer malzemeleri de içeren yapıda olması önemli etkenlerdendir. Havuzun sorunsuz ve sıkıntı çıkarmayacak düzeyde olabilmesinde kimyasal malzemeler, aydınlatma, filtre, elektrik, periyodik bakımlar ve pompa malzemeleri gibi çok sayıda malzeme içermektedir. Elbette bu malzemelerin kaliteli seçilmesine ve markanın iyi belirlenmesine özen gösterilmelidir. Havuz malzemeleri seçimine ek olarak havuzun yapımı da son derece önemlidir. Yapımı etkileyen ustalıklarda bir bütün halinde malzeme seçimi de entegreli şekilde gerçekleştirilmelidir. Klor tablet sıvı klor ve toz klor olarak en önemli kimysallardan birini satın alabilirsiniz

Havuz Izgaraları

Farklı denesene ve farklı renklere sahip olan havuz ızgaraları geleneksel görünümden uzak olup, oldukça şık görünüme sahiptir. Görselliğin gün geçtikçe daha da önemli olduğu düzende havuz kenarlarında ki görünümde önemli yer edinmiştir. Estetik bir görünüm elde edebilme noktasında tek geçmeli havuz ızgarası modelleri oldukça modadır. En önemli özelliği ise kavis verebilmesi sayesinde dairesel havuzlara farklı bir tarz katmaktadır. Polietilen malzemeden üretilen havuz ızgaraları diğer ızgaralara göre daha dayanıklıdır. PP uv koruma içermesine ek olarak modüler tek geçme özelliğine de sahiptir. Havuz kenarlarda eskiden kullanılan ızgaralar çok tehlikeliydi. Bunun sebebi ise ızgaraların kaygan olması ve yosun tutmasıydı. Yeni model havuz ızgaralarının yosun tutması gibi bir durumu söz konusu olmazken kaydırmaz dizaynı ile de oldukça güvenli havuz ortamı tesis etmektedir.

Havuz Pompaları

Havuz pompası Su sirkülasyonunun sağlanması havuzlar için olmazsa olmaz özelliklerden bir tanesi olurken bu hususta mutlaka doğru malzeme kullanmak gerekir. Havuz Ekipmanları içerisinde oldukça önemli yere sahip olan havuz pompalarının önemli görevleri vardır. Öncelikli görevi pompaya gelen suyu çok güçlü şekilde devridaim kanallarına ulaştırarak filtrelemesidir. Bir diğer görevi de havuzun hızlı şekilde boşaltılması işlevini gerçekleştirmektedir. Kullanıma dair dikkat edilmesi gereken en önemli husus su devri yapılmadığında pompaların çalıştırılmaması gerekir. Ayrıca pompa konumu mutlaka temiz hava alacağı yere doğru şekilde konulmalıdır. Muhafazası konusunda kapalı bir konum tercih edilirse soğuma hususunda sorunlar ortaya çıkabilir.

Havuz Lambası Aydınlatma Ürünleri

Havuz aydınlatma lambaları Her ne kadar zaruri ihtiyaçlardan bir tanesi gibi görünmese de son derece şık görünüme sahip ışıklandırmalar kıymetli oluyor. Gece havuzun görünümü hem kullanım açısından hem de huzur açısından ferahlık sunuyor. Elbette sadece aydınlatma yapıp geçilecek bir husus olmadığı için kullanılacak malzeme seçimine dikkat edilmelidir. Havuz malzemeleri uzun ömürlü olmalı ve dış etkenlere bağlı olarak fazla yıpranmamalıdır. Havuza konumlandırılacak olan ışığın mutlaka suyu emeceği ışık miktarına dikkat edilmelidir. Ayrıca renklere göre ışık seçiminde su dalgalanması hesaba katılmalıdır.

Havuz Robotları

Havuz robotları özel veya toplu kullanıma sahip yüzme havuzlarının temizliğni profesyonel anlamda yapmak için kullanılan havuz temizliği makineleridir. Havuz robotlarının kullanımı sizlere hem vakitten kazandıracak hemde daha temiz ve daha bir sağlıklı havuz kullanım imkanı sunacaktır. Özellikle son zamanlarda havuz sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilen havuz robotlarını e-havuzmarketten tedarik edebilirsiniz.

Kum Filtreleri

Kum filtreleri havuz malzemeleri içerisinden en önemli parçalardan bir tanesidir. Pompa aracılığı ile havuzdan emilen suyun filtrelenmesi ve tekrardan dolaşımı için havuza aktarımı söz konusudur. Elbette bu noktada havuzun temiz kalabilmesi çok önemli olup, kum filtreleri bu görevi üstlenmiştir. Su debisinin çok hızlı olmaması kum filtresinin kullanımında en önemli faktör olurken filtrelerin ebat seçimi de bir o kadar önemlidir. Suyun yeterli oranda temizliğinin sağlanabilmesi için su akışının hızı belirli düzeyde olmalıdır.

Havuz Isıtma

Havuz denildiğinde akla ilk gelen yaz mevsimi ve doyasıya güneşin keyfini çıkarmak gelmektedir. Oysaki her mevsim havuza girebileceğiniz düzeni oluşturmanız havuz ısıtma ile mümkündür. Birçok farklı yöntem ve teknik kullanılarak havuzun ideal sıcaklık elde edilebilir. Klasik ısıtma yöntemlerinden bir tanesi olan fosil yakıtlar kullanılabilir. Isı pompasının yardımı ile hem çevreci bir ısıtma kullanılabilir. Güneş panelleri ile havuz suyunun ısıtılması da mümkündür. Maliyet değerlendirmesine göre oldukça ekonomik olması da artı yönleri ortaya koymaktadır. Kışın ortasında adeta kendinizi kaplıca ortamına eriştirmeniz de bu sayede mümkün kılınmaktadır. Üstelik hijyenik ortam oluşturma noktasında da son derece etkilidir. Havuz keyfinin yılın her anı ve her günü yaşamanıza etki edebilecek düzen bu sayede kurulmuş olacaktır.

Havuz Temizlik Malzemeleri

Havuz bakım malzemeleri Havuzların belirli bir düzene bağlı olarak bakımlarının gerçekleştirilmesi gerekir. Bakımlarının ve temizliğinin periyodik olarak yapılması beraberinde hastalıklı ortamı oluşturabilir. Sürekli bir sirkülasyonun olmadığı düşünüldüğünde havuzların yosun tutması söz konusu olabilir. Yosun tutmasına ek olarak iç ve dış etkenlere bağlı olarak sağlığa zarar verebilecek olumsuzluk ortaya çıkabilir. İşte bu noktada havuz temizliği için kullanılan ürünler ön plana çıkıyor. Öncelikle havuz suyunun mutlaka klor yardımı ile dezenfekte edilmesi gerekmektedir. Buna ek olarak yosun önleyici kimyasalların kullanımı gerekecektir. Yosun önleyici kimyasalların kullanılması sayesinde yosunlardan uzak bir havuz ortamı oluşturulmuş olup, bakteri oluşumunda önüne geçilmiş olacaktır. Bunlara ek olarak sıvı topaklayıcı da kullanılabilir. Zor görülen küçük kirlerin topak haline getirilmesini sağlayan bu ürün kum filtresine kirlerin takılması görevini üstlenmektedir. Havuzun daha temiz ve ferah olmasını sağlayan bu etkenler sayesinde etkili sonuçlara erişilebilir. Havuz temizliğinin istenilen düzeyde elde edilmesinde kullanılan malzemelerin kaliteli olmasına da ayrıca dikkat edilmelidir.

Firma Yorumları

64x64
Mutlu
3 Şubat 2021 13:02:53

havuzum için her zaman büyük bir keyif ve güvenle alışveriş yaptığım adres.


Seo-Banner