ÜŞENMEZ OTOMOTİV İZMİR

  • İzmir / Gaziemir
  • 9 Ekim 2019
  • 2735
0
0
İşletme ID:8152

Firma Hakkında

Üşenmez Auto İzmir Gaziemir'de yılların tecrübesi ile İkinci El Araba Alım Satımı yapan güvenilir araba galerisine Hoşgeldiniz.

Sizde arabanızı nakite çevirmek veya yeni araç almak istediğiniz de İzmir'in araba alım satım daki değişmeyen adresi Üşenmez Otomotive danışmadan araç almayın.


Değerinde Fiyat

Firmamızda konularında uzman ve eğitimli ikinci ele bakan personelimiz, aracınızla ilgili sizden alacakları bilgiler doğrultusunda, ikinci el pazarında güncel olarak gerçekleşen gerçekçi rakamlar üzerinden, sizlere ekspertiz yapılmadan önceki fiyat tekliflerini sunarlar.


Kredi Hizmeti

Personelimiz sizin adınıza kredi işlemlerini takip eder ve sizler de zaman kaybından, kurtularak zahmetsiz bir şekilde araç almanın keyfini çıkarırsınız.İnternet üzerinden anında kredi imkanından da faydalanabilir ve bankaya gitmenize gerek kalmaz.


Aracınızı Sizin Adınıza Satar

Üşenmez Otomotiv müşterileri arzu ettikleri takdirde araçlarını satılmak üzere Galerimize getirebilirler. Bu sayede siz değerli müşterilerimizin araçlarını istediği rakamdan da satmaya gayret gösterir.



Takas İmkanları

Üşenmez Otomotiv Müşterileri’ne, gerekli koşulların sağlanması durumunda; nakit alım seçeneğinin yanısıra takas imkanları da sunulmaktadır.




Devir, Noter ve Ruhsat İşlemleri Takip Hizmeti

Satılan ve alınan tüm araçların devir, noter ve ruhsat işlemleri; Üşenmez Otomotiv'in uzman personeli tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde Üşenmez Otomotiv müşterileri araç alıp satarken yorucu ve uzun işlemlerle uğraşmadan kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirirler.


Ekspertiz Hizmeti

Aracınızın kaporta-boya, mekanik, elektrik, motor, şanzıman ekspertizleri yapılarak, test sürüşüne çıkılır. Aracınızın mevcut durumu belirlenir Aracınızın kaza durumu ve mekaniği ile ilgili bulunan tespitler sizinle paylaşılır.



Detaylı Temizlik ve Kaporta Bakımı

Araçların motor aksamından kaporta aksamlarına kadar detaylı şekilde temizlendiği bu süreçle, araçlar ilk günkü durumlarına yakın bir görünümle yeni sahiplerine sunulmaktadır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

İnkılap, 570. Sk. No:5/A, İzokom Otoborsa Dasif Oto Plazaİzmir / Gaziemir

Seo-Banner