Park Of İstanbul Eğlence Alanı ve Hayvanat Bahçesi

Park Of İstanbul Eğlence Alanı ve Hayvanat Bahçesi

İstanbul’un ilk en kapsamlı doğa ve yaşam alanı: Park Of İstanbul

 

Çekmeköy’de hayata geçirilen 200 bin metrekarelik alanda konumlanan Park Of İstanbul; ormanın içinde macera, eğlence, keşif ve eğitimi bir arada sunuyor.

 

Özellikle çocuklu ailelere için eğlenceli bir alternatif olacak bu doğa ve yaşam Kompleksi; 60 farklı tür ile 350 canlıyı barındıran İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesi ile her yaştan ziyaretçiye farklı deneyimler yaşatıyor. Pony club, restoran cafe, yöresel ürünler merkezi, macera parkı, piknik ve mesire alanını kapsayan POİ’de, şehrin karmaşasından uzak huzurlu bir kapı aralanıyor İstanbul’un ilk ve tek en kapsamlı doğa ve yaşam merkezi.

 

60 FARKLI TÜR, 350 CANLI!


Her yaştan ziyaretçiye hitap ettiklerini belirten Memişoğlu, “POİ, İstanbul’un en büyük hayvanat bahçesini içerisinde barındırıyor. 60 farklı tür ve 350 canlı bulunan hayvanat bahçesinde çocuklar, doğa ve hayvan sevgisini tadıyor.


Aynı zamanda pony club ile çocuklar at binme coşkusunu yaşarken aileler de yeşillikler içerisinde bulunan çay bahçesinde çayını yudumlayabilir ya da adrenalin ve tutkunun zirvede olduğu macera parkında heyecanlı aktiviteler ile değerlendirebilirler.

 

YÖRESEL LEZZETLER VE BARBEKÜ KEYFİ!

 

40 bin metrekarelik mesire alanında restoran konseptinde sunulan masalarda barbekünün keyfine varıp doğanın ve yeşilin tadını çıkarabilirler. Park içindeki hayvanat bahçesi, at binicilik alanı ve macera parkı hafta içi 09:00-18:00 ve hafta sonu 09:00-19:00 saatleri arasında ziyarete açık. Parkın diğer alanları ise her gün 09:00-00:00 arası açıktır.

 

Siz de doğayla içiçe, eğlence dolu bir gün için acele edin ve uygun fiyat avantajlarıyla giriş biletinizi hemen alın!

Macera Parkta

Yetişkinler için 6 ünite var.

  • Dev Salıncak
  • Salto Trombolin
  • Zipline
  • İp Parkuru Mavi Alan
  • İp Parkuru Kırmızı Alan
  • Roller Coster Zipline

Çocuklar için 7 ünite var.

  • Dev Salıncak
  • Çocuk İp Parkuru
  • Zipline
  • Akülü Araç
  • Salto Trombolin
  • Roller Coster Zipline

POİ’NİN EĞLENCELİ DÜNYASINA SENDE KATIL!

Doğada çam ağaçlarının arasında tertemiz bir hava ve oksijen ve heyecan dolu bir atmosfer seni bekliyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelerin içinde yer almaya , huzurlu ve keyifli bir gün geçirmeye ve mangal ve Piknik keyfini yaşamaya var mısın?

İstanbul, Çekmeköy ilçesi Alemdağ semtinde kurulmuş olup; 200 Dönüm (200.000) metrekare alanda siz ziyaretçilerimize her anınızı dolu dolu yaşayabileceğiniz hizmetler sunmaktadır. Her yaştan ziyaretçimize hitap eden alanımız, İstanbul’un en görkemli hayvanat bahçesini içerisinde barındırmakta. Hayvanat Bahçemizde 60 farklı Tür (çeşit)’den 400’ün üzerinde ev sahibi samimi bir ortam ve iletişim kurabileceğiniz harika dakikalar geçirmenize olanak sağlayacaktır. Mesire alanımızda size açık hava restoran konseptinde sunulan masalarımızda barbekünüzü yakıp keyifle doğanın ve yeşilliklerin tadını çıkarırken, çocuklarınız, çocuk parkımızda gönüllerince eğlenebilir, havuz başında ördekler ve kuş sesleri arasında dinlenip günün yorgunluğunu atabilir ve eşsiz menülerimizden yararlanabilirsiniz."

Sevdiklerinizle ve Ailenizle eğlence dolu bir gün geçirip, nadir canlılarla tanışacak, hem sizin hem çocuklarınız unutulmaz anlar geçireceği Parkof İstanbul sizi bekliyor…

Çocuk Ralli Parkuru
Küçük yarışçıları pistte görelim? Hız tutkusunu ve araç sürme deneyimi yaşayabileceği parkurlarda araç sürmek onlar için bambaşka.

Dev Salıncak
İki Ağacından arasından tepeye kadar çekilerek oradan kuş bakışı sallanıp çevreyi izleyebileceğiniz etkin bir macera alanı.

SALTO TRAMBOLİN
Zıplayarak hem eğlenmeye hem efor sarf etmeye ve birbirinden farklı faydaları ile tramboline ne dersiniz…

Çocuk İp Parkuru
Ana Okulu seviyesinden 13 yaşa kadar çocukların eğlenecebileceği etrafı filelerle çevrili parkurumuzda onlar eğlenirken siz keyifle onları izleyebilirsiniz.

Orta Düzey İp Parkuru
Çok zorlanmadan ağaçlar arasından geçebileceğiniz adrenalin tutkusunu yaşayabileceğiniz siz çok zorlamayacak parkurlarla maceraya başlayabilirsiniz.

İleri Düzey İp Parkuru
Keyif alarak bir birinden zorlu parkurları keşfetmeye ve engelleri aşmaya ne dersiniz ?

Zipline
Ağaçlardan kayma coşkusunu Zipline İle yaşa.

Roller Coaster
Kadrenalini En yüksekte yaşayacağınız ağaçlar arasından geçerken zevk alarak maximum seviyede haz alabileceğiniz 220 m. Uzunluğunda Roller Coaster Zipline POİ’de.

İnsan Sapanı

Burada, sevdiklerinle birlikte göklere çıkıp eğlenceli zamanları paylaşacak, oksijen alacak, şehrin karmaşasının uzaklaşacak ve adrenalinin tadına varacaksın!


>>> Park Of İstanbul Youtube kanalı için tıklayınız <<<

109 ₺

GERÇEK FİYAT

%10

İNDİRİM

10.00 TL

KAZANCINIZ

99

BİTİŞ TARİHİ : 2022-12-31 23:59:00

Kupon Son Kullanım Tarihi: 2022-12-31 23:59:59

  • Park Of İstanbul : Çatalmeşe Mah. 30 Ağustos Cad. Çekmeköy Çekmeköy / İstanbul

Etiketler

çocuk

aktivite

çok satan istanbul

tema park

hayvanat bahçesi

oyun

diğer

piknik

Seo-Banner