Firmadan.com iş dünyasına yeni bir soluk getirdi

Firmadan.com iş dünyasına yeni bir soluk getirdi
Bizden

Firmadan.com iş dünyasına yeni bir soluk getirdi

Yenilenen altyapısı ve arayüzü ile İş Dünyasının Kurumsal ilan servisi haline gelen Firmadan.com içerisinde Firma Tanıtım Rehberi, Ürün ve Hizmet İlanları, Fırsatlar ve İndirimler, Eleman – İş İlanları, Fuarlar ve Etkinlikler Takvimi, Sektörel Haberler ve Güncel İhaleler gibi birçok başlığa içerik ve tanıtım imkanı sağlamaktadır.

Firmadan firmaya güvenilir bir platform üzerinden ürünlerini satması, işletmelerini tanıtması,

aradığı elemanı bulabilmesi, fuar ve etkinliklerden haberdar olması, iş dünyası ile ilgili haberlere erişebilmesi, ihale ve resmi ilanları takip etmesi, ihtiyaç duyduğu ürünleri doğrudan güvenilir üreticilerden tedarik edebilmesi, fırsatlar ve indirimler üretip bu fırsatlardan faydalanması gibi bir çok alanda işiyle ilgili aradığı her şeye bir adreste erişebilmesi ve işletmesini geliştirebilmesi için çalışmakta olan bu site sayesinde iş dünyası rahat bir soluk almaktadır.

Türkiye’nin her yerinde kurumsal müşteri temsilcisi bulunan Firmadan.com üyelerine 7/24 destek vererek aradığı ürünleri bulması için kendini sürekli geliştirmektedir.

Firmadan.com: Ticari rekabet gücünü arttırarak insanların en iyi hizmete en uygun fiyata sahip olmasını sağlamak ve Ülkemizin ihracat kapasitesini arttırmak için bu tarz kurumsal ilan servislerinin üzerine büyük bir sorumluluk düşmektedir.

E-ticarette uluslararası platformlarda tanınan, Dünya standartlarında, Çağdaş yenilikleri takip eden ve bu yeniliklere öncülük eden Firmaları Yurt içinde ve dışında güvenilir, şeffaf, adil bir ticari platforma davet eden Firmadan.com Üyelerinin reklam gelişimine katkı vererek satış hedeflerini yükseltmeyi amaç edinmektedir.

Etiketler

firmadan.com

firmadan

firmadan kimdir

firmadan firma rehberi

firma rehberi

kurumsal ilan

Seo-Banner