SARIMERT YAPI & İNŞAAT SAKARYA

  • Sakarya / Karasu
  • 28 Kasım 2019
  • 21592
0
0
İşletme ID:10715

Firma Hakkında

SARIMERT YAPI & İNŞAAT VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI

Sakarya'nın güzide ilçesi Karasu'da size ve ailenize konforlu yaşam alanları sunan Sarımert Yapı ve İnşaat ile iletişime geçerek Yazlık veya sürekli yaşayacağınız kaliteli bir yapıya sahip olabilirsiniz.

Web Sitemiz aracılığıyla sürekli yenilenen ve gelişen şirketimizin projelerini takip ederek kendinize uygun yaşam alanına sahip olabilirsiniz. 

Müşteri Hizmetlerimiz size yardımcı olmak için telefonun ucunda beklemektedir: 444 68 99

Sakarya Karasu bölgesinde Satılık Konut gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralanması ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendiririz.



36 km uzunluğundaki sahili, tertemiz denizi, şifalı ince taneli kum plajları ile dilediğiniz yerden güneşlenerek denize girme imkanı, Karadeniz’in ve Sakarya’nın incisi Karasu’da sizleri beklemektedir. İstanbul’a 180 km mesafe, Marmara bölgesinin Karadeniz’e açılış kapısı olarak planlanan otoban yolu ile kısalacaktır. Sürekli gelişme gösteren Karasu İlçesi İstanbullarının yazlık konut tercihinde öncelikli yere sahiptir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner