Sanu Temizlik Kıbrıs

  • KKTC / Lefkoşa
  • 2 Ocak 2020
  • 1411
0
0
İşletme ID:12040

Firma Hakkında

Sanu Temizlik Ticaret LTD. Kıbrısda hizmet sektöründe profesyonel çözümler üretmek amacıyla kurulmuştur, uzman yönetim kadrosu, konusunda hassas, titiz ve profesyonel bilgi birikimine sahip çalışanları ile ülkemizde temizlik ve teknik destek sektörünün tüm branşlarında hizmet vermektedir.

Sektöre kattığı yenilik ve teknoloji ile aranılan bir firma haline gelen Sanu Temizlik ve Teknik Destek, başta kamu binaları olmak üzere, iş merkezi ve evlerinizde adanın her bölgesinde hizmet vermektedir.

Sanu Temizlik
Ev Temizliği,
Dış Cephe Cam Temizliği,
Ofis Büro Temizliği,
Banka Temizliği,
Fuar Stand Temizliği,
Yangın Sonrası Temizliği,
Parke Temizliği,
Havuz Temizliği,
Villa Temizliği,
Bahçe Temizliği,
Koltuk Yıkama,
Cila,
Halı Yıkama,
HASTA, YAŞLI, ÇOCUK BAKIMI, EV HİZMETLERİNDE HASSAS, TİTİZ VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ.
Sanu Teknik Destek
ELEKTRİK ARIZASI ALANINDA
Bahce Aydınlatmaları,
Kaçak Akım Sigortası,
Sensörler,
Solar Sistemleri,
Avize Montaj Ve Tamiratı,
Tüm Aydınlatma İşleri,
Tesisat İşleri,
Vantilatör Montajı,
SU ARIZALARINDA
Hidrofor Sistemleri,
Depo Yenileme, Temizleme,
Havuz Bakımı,
Güneş Enerjisi Paneli,
Her türlü Tesisat İşleri,
Atık Su Tesisatı,
Elektrikli Aletler,
MONTAJ HİZMETLERİNDE
Alüminyum Küpeşte,
Balkon Korkuluğu,
Depo Montajı,
Duşa Kabin,
Küvet,
Jakuzi Montajı,
Ferforje Bahçe Kapıları,
Tente Sistemleri,
Jaluzi Perde Montajı,
Garaj Kapısı,
Çatı Sistemleri,
Reklam, Tabela,
Alçı - Boya,
İç Dekorasyon,
Tadilat - Hafriyat,
Nakliyat

VE BİRÇOK ELEKTRİK VE TADİLAT İŞLERİNİZ GARANTİLİ VE İTİNALİ YAPILIR.
20 YILLIK TECRÜBEMİZLE 24 SAAT YANINIZDAYIZ.
 

Güvene Dayalı İş Ortaklığı

Gerek müşterilerimiz, gerek çalışanlarımız için ortak özelliğimiz etik, sözüne sadık ve yasalara bağlı olarak hizmet vermektir.

Yeni Teknolojilerin Uygulanması

Günümüz teknolojisinin, makine, yöntem, donanım ve deterjan grubunda sunduğu olanaklar, teknik ve yönetim kadrolarımız tarafında değerlendirilerek, müşterilerimizin bu gelişmelerden faydalanması sağlanır.

Kalite

Kalitemiz, ileri teknolojiyi kullanarak sunduğumuz hizmet ve detaylara verdiğimiz önemden kaynaklanır. Bizim için kalite; müşteri talep ve ihtiyaçlarını önceden saptayıp, oluşacak talepleri yüksek standartlarda sunduğumuz hizmetle karşılamak ve böylece müşteri bağımlılığını yaratmaktır. Kalitemiz, mükemmeli yakalama gayretimizin bir sonucudur. Müşterilerimize toplam kalite bağlamında hizmet sunmaya gayret ederiz.

Doğru ve Güçlü İletişim

Hizmet ve ürün satışının her aşamasında, müşterilerimizle sağlıklı ve müşteri beklenti ve memnuniyetine dayalı iletişim ile ve hızlı geri bildirim hizmetimizin ayrılmaz bir parçasıdır.

Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği

Firmamız çevre, iş sağlığı ve iş güvenliği alanında gerekli tüm önlemleri eksiksiz yerine getirmekte, konu ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmektedir. Eğitimlerle yönetici ve personel kadrosunu sürekli bilgilendirmekte ve alınan önlemlerin etkinliği sürekli olarak kontrol edilmektedir.

Deneyim / Yetkin Personel ve Sürekli Gelişme

Uzun yıllardır sektörde kazandığımız teknik uzmanlığımız, eğitimlerle ve sektördeki gelişmeleri takip ederek sürekli kendini geliştiren yönetim kadromuz ve personelimizle, müşterilerimize en iyi hizmeti vermekteyiz. İş organizasyonumuzun ve başarımızın temeli saygı, güven ve takım çalışmasıdır.

kktc temizlik şirketleri, kıbrıs temizlik şirketleri, lefkoşa temizlik şirketleri, girne temizlik şirketleri, kktc ev temizlik şirketi, girne ev temizlik, temizlik şirketi kktc, kktc temizlik şirketleri girne, kıbrıs halı yıkama, sanu temizlik kktc, sanu temizlik, temizlik şirketleri kktc, magosa temizlik şirketleri, kktc temizlik şirketleri lefkoşa, gazimağusa temizlik şirketleri, uphostery, ev temizliği şirketleri, kktc magosa temizlik şirketleri, ev, carpet cleaner, window cleaning, kktc ev temizlik şirketleri, kıbrıs ev, temizlik şirketleri, komple ev temizliği, clean laundry, window repair, temizlik şirketi, kıbrıs magosa kiralık evler, mermer cilalama, ev posta adresi, cam, halı yıkama, lefkoşa halı yıkama, window cleaner, girne halı yıkama, temizlik sirketi, hali yikama ,window cleaners, ev temizlik şirketleri, evde temizlik, laundry, carpet cleaning, temizlik sirketleri, electriciam, lefkoşa su servisi, jakuzi montajı, havuz temizleme, şirketler

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Tahsin Yazıcı Sokak No : 5 Çağlayan / Lefkoşa / KIBRISKKTC / Lefkoşa

Mesaj Formu

Seo-Banner