Volkan Özdemir Yazılım Hizmetleri

  • Malatya / Yeşilyurt
  • 7 Nisan 2020
  • 756
0
0
İşletme ID:168128

Volkan Özdemir Yazılım Hizmetleri

Firma Hakkında

Volkan Özdemir Yazılım Hizmetleri, yazılım sektörünün ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini maksimum düzeyde karşılamak ve profesyonel anlamda çözümler üreterek hizmet sunmak amacıyla faaliyete geçmiştir.
Amacımız kaliteli web yazılım scriptleri üreterek katma değer sağlamak ve aynı zamanda müşteri memnuniyetini olabildiğince yüksek tutmaktır.
Bu ölçüde, yıllarca edinmiş olduğumuz sektörel bilgi birikimi ve tecrübe ile tamamen kullanıcı odaklı, etkileyici ve ilgi çekici görsel tasarım ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş yazılım kodlamalarını bir araya getirip nokta atışı ile çözüme ulaştırmaktayız.
Yazılımlarımızda olabilecek tüm varyasyonları düşünerek buna göre üretim yapmaktayız.
Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İçinde bulunduğumuz çağda, bilginin öneminin giderek arttığı ve teknolojinin kaçınılmaz ilerlemesini öne çıkaran yeni bir dönemin başladığı herkesçe kabul edilen bir gerçektir.
İnternet ile birlikte bilgiye sınırsız erişebilme olanağı, insanların gelişmesine ve yeni ufuklar peşinde yürümesine imkan sağlamıştır.
Oluşan bu yeni durumla, bizler de kurulduğumuz ilk günden bu yana sürekli değişen dünyada ve giderek artan rekabet ortamında teknolojinin bizde bıraktığı tüm birikimleri kullanarak insanlığa ve siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Hızlı bir şekilde gelişmeye devam eden bilişim teknolojilerini uzman kadromuz ile takip ederek, kaliteli hizmet misyonu ile yolumuza devam etmekteyiz.
Firmalarınızın çağımız internet dünyasında ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri minimum fiyat, maksimum kalite anlayışı ile kullanımına sunmaktayız. Sizlerle aynı takımda olduğumuzun bilincinde olup, profesyonel kadromuz ile size bir telefon kadar yakınız.
Volkan Özdemir Yazılım Hizmetleri çalışanları olarak, sahip olduğumuz tecrübelerle birlikte yüklendiğimiz sorumlulukların bilincindeyiz.
Sadece ihtiyaçlarınızı karşılamak değil, aynı zamanda sizin yerinize düşünebilmek, sorunlarınızı giderebilmek ve gelecek hazırlamak misyonu ile sizlere hizmet vermenin, tüm çalışanlarımız ve ortaklarımız adına gururunu yaşamaktayız. Volkan Özdemir Yazılım Hizmetleri, geleceği güvenle planlamak için hizmetinizdedir.
Volkan Özdemir Yazılım Hizmetleri SİZE NELER SUNAR?
Barındırma Hizmetleri : Barındırma hizmetlerimiz her türlü alan ("domain") kayıt işlemlerini, web sayfalarınız için gerekli barındırma hizmetlerini ("Linux & Windows hosting") ve sunucu kiralama hizmetlerini kapsamaktadır.
E-Ticaret Çözümleri : İş aktivitelerinizi Internet üzerine taşıyacak her türlü bilgi ve iletişim teknolojilerini sanal dünyada gerçekleştirecek projelerin yapılmasıdır, elektronik güvenli para transferi ve ödeme kanallarının yapılandırılması da çözümlerimiz arasında yer almaktadır.
Yazılım Çözümleri : İş süreçlerinizi elektronik ortamda daha hızlı gerçekleştirmenizi sağlayacak web tabanlı bilgisayar yazılım çözümlerimizdir. Kullandığımız teknolojiler PHP, ASP, .NET, JAVA ve veritabanı uygulamaları üzerine konumlandırılmıştır.
Dinamik İçerik Çözümleri : Dinamik içerik çözümlerimiz ile sayfalarınız için gerekli olan ya da ihtiyaç duyduğunuz her türlü flash, activex ve ajax bileşenlerinin oluşturulması ve bu bileşenlerin web sayfalarınıza adaptasyonu sağlanmaktadır. Ayrıca sitenizin arama makineleri için gerekli optimizasyonunun yapılması ve arama makinelerine kaydı da sunduğumuz çözümler arasındadır.
Danışmanlık ve Bakım Hizmetleri : Web sayfalarınız ve web tabanlı platformlarınızın dış kaynak yönetim modeli ile uzaktan ya da bir fiil yerinde her türlü destek ve bakım hizmetlerinin çözüm olarak sunulmasıdır. Firmamızın verdiği her türlü hizmet, Servis Seviyesi Garanti ("SLA: Service Level Aggrement") kapsamındadır.
İletişim Bilgilerimiz, Aşağıda Yer Almaktadır.
Telefonlar:
05326225322
05523498044
08505324452
04226060771
Fax:
08502551416
E-posta Adreslerimiz:
bilgi@volkan-ozdemir.com.tr
bilgi@volkanhosting.com

https://www.volkan-ozdemir.com.tr

https://www.volkanhosting.com

Firma Yorumları

64x64
Nuray Gün
10 Ekim 2021 23:10:29

merhabalar, ev hanımıyım. ek iş yapmak için, volkan özdemirden host aldım. teknik desteği mükemmel. hafta sonunda bile hizmet veriyor tavsiye ederim.


64x64
Nur Yeşim güner
9 Temmuz 2021 00:07:21

selamlar, biz volkan özdemir yazılım hizmetlerinden bilgisayar desteği, web sitesi hizmeti ve sms hizmeti aldık. gayet memnun kaldık. özellikle resmi tatillerde, hafta sonlarında bizlere destek sunmaya devam ettiler. bu gün tatil kapalıyız demediler. müşteri memnuniyeti dediğiniz bu işte. teşekkürler Volkan Bey.


Seo-Banner