Güvercin Yapı

0
0
İşletme ID:199325

Firma Hakkında

Güvercin Yapı Mühendislik denilince akla ilk gelen güven ve uygun ticarettir. Yılların (kuruluş 1985) deneyimi ile Güvercin Yapı Group, Gaziantep’te hizmet vermeye devam etmektedir. Böylece Güvercin Yapı Mühendislik, Gaziantep’in en çok ziyaret edilen yapı market ofisi haline gelmiştir.


Güvercin Yapı Markette; kombi, klima, ankastre, su arıtma cihazları, inşaat malzemeleri, nalburiye ürünleri, duşa kabin ürünleri, seramik, banyo dolabı, vitrifiye modelleri, boya grupları gibi birçok ürünü elinde bulundurmakta ve sizlere hizmet vermektedir.


Güvercin Yapı, en kaliteli ürünlerle en iyi ve en güvenli hizmeti sunmaktadır. Güvercin Yapı Group, her ürün kategorisinden en geniş seçenekleri sunarak, en iyi ürünleri elinde bulundurur ve bu şekilde sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya çalışır. Gaziantep Güvercin Yapı Market firması, her ürünün kategorisinin en geniş envanterini sizlere sunmakta ve bu şekilde de kararsız olan müşterilerini memnun etmektedir


Gaziantep Güvercin Yapı Mühendislik firması olarak verdiğimiz hizmetler ile sektör içerisinde sürekli kendimizi yeniliyor, müşterilerimize bu şekilde daha kaliteli hizmet sunuyoruz. Hizmetlerimizi en iyi şekilde sunabilmek için; işinde uzman olan kişilerce hizmet vermekteyiz. Sektöründe listenin en başına çıkmak isteyen bir firma olarak müşterilerine yenilikçi, dürüst ve kaliteli bir hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Güvercin Yapı Group bu alanda kendisini ispatlayan firmalar arasındadır.


Gaziantep Güvercin Yapı Grup olarak hizmet kalitemizi en yüksek seviyeye çıkararak, teknik destek ve uygulama sonrası hizmetimiz ile müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak için, dünya standartlarına uygun olarak çalışmaktayız. Profesyonel ve işinde ne iyisini yapmaya çalışan ekipmanlarımız ile yüksek kalitede hizmet vermek için çaba gösteriyoruz. Bu sayede sektörde güçlü bir tedarikçi olmaya ve büyümeye devam etmekteyiz. Gaziantep Güvercin Yapı Grup, uzman kadrosu ile günümüz dünyasında teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hizmet ağını sürekli geliştirmekte ve yenilikçi bir anlayış ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bunları yaparken de çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz.


Yılların Vermiş Olduğu Tecrübe ve Güven


Güvercin Yapı Mühendislik

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner