Fatih Mobilya Halı Perde Mağazaları

  • Konya / Ilgın
  • 4 Nisan 2020
  • 294
0
0
İşletme ID:301940

Firma Hakkında

Hakkımızda

FATİH Mobilya Halı Perde Mağazaları olarak; ürün tasarlatıp yaptırma konusunda, sizleri anlıyor, taleplerinizi önemsiyor, fikirlerinizi değerlendirerek daha güzel yaşam alanlarını beraberce inşa edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz… Kendi segmentinde, ülkemizin kalite standartlarında ürün tasarlatıp üretim yaptırarak; satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ile tüketici ihtiyaçları ve mutluluğunu ön planda tutmaktayız. Koleksiyonlarımızı Türkiye ve dünya mobilya pazarında başarı ve çözüm odaklı bir şekilde nihai kullanıcılarıyla buluşturuyoruz. Türkiye’de mobilya, halı, perde ve evinizin tüm ihtiyaçlarında toptan ve perakende olarak hizmet vermekteyiz. Mağazalarımız kendi alanında edindiği bilgi ve birikimlerle katma değer sağlamaktadır.

Misyon

Kalite politikamıza bağlı kalarak, sürekli yenilenen ürün yelpazesiyle müşterilerimiz için yüksek memnuniyet, düşük fiyat ile en iyi hizmeti sağlamaktayız. Profesyonel sevkiyat ve montaj ekibimizle ürünlerinizi zamanında ve güvenli şekilde adresinize ulaştırıyoruz.

Vizyon

Bölgenin en kapsamlı mobilya halı perde mağazası olmak.

Firma Yorumları

64x64
Hasmeroglu Global Ticaret AŞ
12 Ocak 2023 11:01:39

Fatih Mobilya Halı Perde Mağazalarının başarılarının devamını dilerim Farklı konseptte ürün ve hizmet anlayışı ile taktirimizi kazanmıştır


Seo-Banner