Hedef Enformasyon Teknolojileri ve Akademi Tic. Ltd. Şti.

  • Samsun / Atakum
  • 27 Ocak 2020
  • 1347
0
0
İşletme ID:33570

Hedef Enformasyon Teknolojileri ve Akademi Tic. Ltd. Şti.

Firma Hakkında

Hedef Enformasyon Teknolojileri olarak firmamız, önceleri sektörde yer edinmiş İSTANBUL kökenli bir İnsan Kaynakları şirketinin “Bilgi Teknolojileri” dalı olarak kurulmuş olup 2018 yılına kadar “Hedef Enformatik ve Bilgi Teknolojileri” olarak hizmet vermiştir. İlk başlarda görevi, bu şirket ve onların doğrudan ilişkide olduğu irili ufaklı diğer firmaları desteklemek iken, 2014 yılından itibaren faaliyet alanını genişletmiş, SEO, Kurumsal Web Tasarım ve E-ticaret hizmetleri veren bir “bilgi teknolojileri” firması haline gelmiştir.

Alanında uzman dahili ve harici 10 ‘dan fazla alanında uzman teknik personeli ile; siz ihtiyaç sahiplerine çözüm ortağı olmuş ve olacaktır.

Başlıca kurumsal yazılım, mobil yazılım, e-ticaret, SEO, reklam vb. internet teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren firmamız, hizmet yelpazesini her geçen gün arttırmaktadır. 2019 yılında Merkezimiz Samsun ‘a taşınmış olup tüm Türkiye ve İngiltere başta olmak üzere birkaç Avrupa ülkesine hizmet vermektedir.

Son olarak Dijital Akademi faaliyetlerini de hizmet yelpazesine eklemiş olup, Satış Artırıcı Faaliyetler, Dijital Pazarlama Eğitimleri, Robotik Kodlama Eğitimleri ve Internet Teknolojileri alanlarında sertifikalı seminerler ve eğitimler düzenlemektedir.

Kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen “Hedef Enformasyon Teknolojileri ve AKADEMİ Tic.Ltd.Şti.” olarak; bizler bu serüvenimizde sizleri de yanımızda görmekten gurur duymaktayız.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Revizyon Proje Yönetim Sistemleri Yenimahalle Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı, 3067.Sokak, No:13/ASamsun / Atakum

Mesaj Formu

Seo-Banner