Kalem Beşiktaş Ofisi

0
0
İşletme ID:33578

Kalem Beşiktaş Ofisi

Firma Hakkında

Türkiye’de hizmet satın almak, birçok ek uğraşı da beraberinde getiriyor. Evinizi temizletmek istediğinizi düşünün. Bunun için ya internette araştırma yaparak temizlik hizmeti veren bir çalışan bulup ona güvenmeniz ya da bir arkadaşınızın evini temizleyen kişiyle iletişime geçip, uygun bir gün ayarlamanız gerekiyor. Ancak artık böyle olmak zorunda değil. Teknolojinin geldiği nokta, bütün bu süreci internet üzerinden kolayca tamamlama imkanı sağlıyor.

Ev temizliğihalı yıkamaboya badanacam balkon ve daha bir çok hizmetin, tek tıkla, marketten ekmek alır gibi satın alınabildiği bir platform olan Kalem, Türkiye’de yaşayan 2 gencin, evlilik sürecinde güvenilir ve uygun fiyatlı bir usta bulmanın zorluğunu fark etmeleriyle ortaya çıkmış bir girişim. 10 bin TL öz sermaye ile kurulan ve sistemine sadece en iyi hizmet verenleri dahil etmesine rağmen bugün neredeyse tüm İstanbul’a hizmet veren Kalem, önce tüm Türkiye’ye, ardından da yurt dışına açılmak istiyor.

Hali hazır da bir çok girişim bu konudaki ihtiyacı görmüş ve hizmet alımını offline dünyadan, internete taşımaya çalışıyor. Ancak bu girişimlerin çoğunluğu, ustaların telefon numaralarını yayınlayan bir online telefon rehberi olmaktan öteye geçemiyor. https://kalem.io adresi üzerinde yayın yapan Kalem’in en büyük farkı da, işte burada ortaya çıkıyor. Satın almak istediğiniz hizmetle ilgili ihtiyaçlarınızı tanımladığınız bir kaç temel sorudan sonra, Kalem’in yapay zeka tabanlı algoritmaları sayesinde anında fiyat teklifi alabiliyor, tüm süreci internet üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Abbasağa Mah. Nardenk Aralığı Sok. Defne Apt. No: 4 Daire: 8İstanbul / Beşiktaş

Mesaj Formu

Seo-Banner