DİLMENLER MARDİN SEYAHAT

  • İzmir / Bornova
  • 30 Ocak 2020
  • 2723
0
0
İşletme ID:33591

Firma Hakkında

Dilmenler Mardin Seyahatin temel ilkesi Mutluysanız, Mutluyuz sloganında gizlidir.

Hizmet verdiğimiz Ulusal yolcu taşımalığında, kaliteyi, güveni, saygınlığı ve istikrarı temsil etmek için vardır. Bu anlayışı, kaliteli hizmet üretim felsefesiyle birleştirerek sınır tanımayan bir firma ve marka olmak için varolacaktır.

Gücü Kalite-Güler yüz-Mutluluk-Güven-Zaman-Teknolojidir.

Hepimizin ortak noktası Hizmet Mükemmeliyetidir

Karayolu ile Yolcu taşımacılığı sektörünün, örnek ve Güvenli Yolculuklar sunan kuruluşu olmaktır.

Hizmet verdiği sektördeki gelişmeleri takip ederek yolcuların hizmetine sunmak, yüksek pazar payı ve rekabetçi maliyet ile kaliteli ve standart hizmetini yolcusuna ulaştırmaktır.

Mardin Seyahat markası ile kaliteli ve standart hizmetinde taviz vermeden ülke genelinde hizmet ağını yaygınlaştırmaktır.

Yolcularımızın memnuniyeti için verdiğimiz Mutluysanız, Mutluyuz sözünde durarak kaliteli ve standart hizmeti sürdürmektir.

Önce İnsan sözünden yola çıkarak yolcularımızın memnuniyetini sağlamak için eğitim ve kariyer planlaması yaparak kişisel gelişimleri desteklemektir.

Karşılıklı saygı ve güven ortamını yaratarak topluma yol gösterici ve örnek olmalıdır.

Bizler Mardin Seyahat çalışanları olarak Kalitenin Hiç Bitmeyen Yolculuk olduğu bilinci ile araştırma ve geliştirme çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Önce İnsan, sonra Kalite, sonuçta Başarı düşüncesiyle, hareket etmekte olan Mardin Seyahat ve tüm çalışanları, İnsana Saygılı tavır ve davranışları ile ait olduğu gruba ve topluma örnek teşkil etmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner