EGE ASAL METAL

Vitrin Firma
  • İzmir / Çiğli
  • 11 Şubat 2020
  • 13011
0
0
İşletme ID:33638

Firma Hakkında

"Dürüstlük ve müşteri memnuniyeti temel ilkemiz"

1969 yılında İstanbul Perşembe Pazarında Cemal Diker ve ortakları Komandit Şirketi unvanı ile kurulan Asal Metal 1985 yılında Ege Asal Metal Limited Şirketi unvanı ile Mithat Diker ve Osman Yalçın Güngör ortaklığın da Ege piyasasında yerini almıştır.

Kıymetli metallerin, bir başka deyişle; demir dışı metallerin ve endüstri plastiklerinin her türlü yarı mamul ve özel imalat şeklinde satışı yapılmaktadır.

İzmirde 1985 yılında itibaren ki faaliyetleri sırasında yaklaşık 13.000in üzerinde müşteri portföyüne sahip olan firmamız dürüstlük ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.

Firmamız gerek kendi yetiştirdiği, gerekse yetişmiş, konusunda bilgili 35 personelle çalışmakta olup, personelimiz seyyaliyeti çok düşüktür. Bu istikrarımızın bir göstergesidir.

Firmamız sporun insan sağlığı ve motivasyonu ile ilgili faydalarını bildiği için profesyonel boyutta otomobil sporlarınla ilgilenmektedir.

2013 yılında Ege Asal Metal Motor Sports kurmuş olup, Bu sporda takım olarak başarılara imza atmaktadır.

Sizlere her zaman daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımı sürdüren firmamız, sizlerle daha büyük projelere imza atacaktır.

Saygılarımızla

EGE ASAL METAL
METAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD.ŞTİ.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.
Seo-Banner