ECRIN SOGUTMA VE ISITMA

  • Niğde / Bor
  • 3 Nisan 2020
  • 1185
0
0
İşletme ID:40788

ECRIN SOGUTMA VE ISITMA

Firma Hakkında

ECRIN SOGUTMA VE ISITMA Firmamız Niğde şehrinde Bor ilçesinde cumhuriyet mahallesi kececiler is merkezi bor adresinde bulunmaktadır.

ECRIN SOGUTMA VE ISITMA Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ECRIN SOGUTMA VE ISITMA Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ECRIN SOGUTMA VE ISITMA firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ECRIN SOGUTMA VE ISITMA firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 3 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1185 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

64x64
Yusuf çamyel
9 Kasım 2022 22:11:37

Ecrin soğutma ve ısıtma yada Ecrin soğutma adı altında benden başka kimse hizmet vermemektedir.ismimiz adı altında iş yapmaya çalışan ikinci kişi yada kişiler bizle iliskisi yoktur.isyerimizin tek numarası 5464119210 dur.Bunun dışındaki numaralar itibar etmeyiniz.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

cumhuriyet mahallesi kececiler is merkezi borNiğde / Bor

Mesaj Formu

Seo-Banner