DENİZ EMLAK & OTOMOTİV

  • Hatay / Arsuz
  • 5 Nisan 2020
  • 515
0
0
İşletme ID:418544

Firma Hakkında

HAKKIMZIDA

Bugüne kadar birçok emlak konut projesi satış ve tanıtımları konusunda destek vermeye çalıştık. Bu süreçler boyunca fark ettik ki bir firma için en zor olan konu; hizmet verdiği sektörde faaliyetlerine devam etmesinden çok kendisini en doğru şekilde, en uygun kitleye ifade edebilmesi...

2009 yılından beri hizmet veren firmamız için de "hakkımızda" yazısını yazmaya karar verdiğimizde, bunun gerçekten de düşündüğümüz kadar kolay bir iş olmadığını anladık.

Biliyoruz ki, tanıtım yazıları belki de bir web sitesinde en son olarak okunan bölüm. Ancak her firmanın reklam ve tanıtım materyallerinin bir bölümünde mutlaka kendini anlatan bir bölümün olması şart. Ve tabi ki bu yazının son derece kısa ve verilen hizmetler konusunda net bilgiler içermesi gerekiyor.

DENİZ Emlak ve Konut OFİSİ için kısaca; "EMLAK KONUT Satış ve Kiralama işlemlerinde gerek referans ,gerek sosyal medyada en yeni ve en teknolojik donanımımız ile en çok ulaşılan ofisiz" diyebiliriz.

 

DENİZ Emlak ve Konut Ofisini biraz daha yakından tanıdığınızda diğer emlak ofislerinden biraz daha farklı olduğunu anlayabilirsiniz. Farklı olmanın sadece firma tanıtım metinlerinde ya da sloganlarda "Farklıyız..." diye çığırtkanlık yapmakla olmayacağını da bilecek kadar uzun zamandır bu sektörde emek ve hizmet veriyoruz.

 

Peki DENİZ Emlak ve Konut OFİSİ, diğer emlak ofisi firmalarından neden farklıdır?

Çünkü;

Herşeyden önce;

"İşimizi gerçekten severek yapıyoruz." HER GÜNE HEYECAN İLE BAŞLIYORUZ

Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. DENİZ Emlak ve Konut Ofisine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

İşini severek yapan insanlar için işe harcanan zaman kesinlikle kayıp olarak görünmez. Zamanımızı müşteri memnuniyeti için harcamak bizleri size, sizleri bize hep biradım daha yakın tutmuştur.

 

"İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz." AKLIMIZI FİKRİMİZİ ÇÖZÜM İÇİN KULLANIYORUZ

Belki hiç bir emlak satış pazarlama ofisinin yapmadığı kadar çok çözüm ortaklığı , sosyal tanıtım ve ulaşılabilirlik gibi konularda sürekli olarak araştırmalar yapıyoruz. Bu alanlarda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz için kullanılabilir şekilde uyarlamaya çalışıyoruz.

 

"Yüzümüzü her zaman dışarıya çeviriyoruz." – ANLAŞILIR OLMAK İÇİN GELİŞİYORUZ

Diğer emlak pazarlama firmalarından farklı olarak kendi alanımız için her daim bir AR-GE içerisindeyiz. Yatırımını en güvenli en donanımlı şekilde inceleyerek yapmak isteyen yada en kazançlı şekilde mülkünün pazarlamasının yapılmasını isteyen sizler adına empati kurarak yüzümüzü herzaman dışarı çeviriyoruz. Daha fazla bilinirlik için sürekli en yeni teknolojik ürünlerle en güncel tanıtım ekipmanları ile gayrimenkulünüze gereken değeri vererek en kaliteli çözümü sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz.

 

"Bahane değil çözüm üretiyoruz." HERŞEYE BİR BAHANEMİZ YOK AMA ÇÖZÜMÜMÜZ MUTLAKA VAR

Yapmaya çalıştığımız işin ilk görünüşte kolay yada risksiz görünmesiyle ilgili duyumları bir kenara bırakıyor tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Birçok farklı firmanın önemli projelerin çözüm ortaklığını aynı anda yürütürken, çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, bu projeleri yürütürken "bahaneler" değil "çözümler" üretiyoruz.

 

"Disiplinli ve programlı çalışıyoruz." ŞANSA BIRAKMAYI SEVMİYORUZ

İLK KURALIN DEĞER VERMEK OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve proje ekibine dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz.

Bizimle çözüm ortağı olan tüm müşterilerimizi mutlu etmeyi seviyoruz Başarının sırlarından birisi de yaptığınız işle, sevdiğiniz şeyler arasında sıkı bir ilişki kurmak olduğuna yürekten inanıyoruz.

 

Elbette DENİZ Emlak ve Konut Ofisini farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden "farklı" olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz.

 

Zamanınız olduğunda tanışmak için sizi ofisimize bekliyoruz... DENİZ EMLAK AİLESİ

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Nardüzü, 31290 Arsuz/HatayHatay / Arsuz

Mesaj Formu

Seo-Banner