Vezera İş Elbiseleri (İmalat)

0
0
İşletme ID:577538

Firma Hakkında

Vezera İş Elbiseleri | İşi Olmayan Giyemez

Vezera İş Elbiseleri iş elbisesi üretimi ile 60 yılı aşkın süredir “Anadolo Pazarı” olarak çalışmaktadır. Marka çalışmaları üzerine Şaban Topay tarafından kurulan “Anadolu Pazarı”, oğlu İzzet Topay ile Vezera İş Elbiseleri ismini almıştır. Vezera, iş kıyafetleri sektöründe üretici ve tedarikçi iş elbisesi ve iş güvenliği firmasıdır. Son yıllara kadar başka şubesi olmadan çalışmıştır. Son 10 yıl içerisinde gelişmesini artırmış ve Topçular da iş elbisesi üzerine bir şube açmıştır. Topçular şubemizde iş elbisesi yanısıra iş güvenliği malzemeleri de satılmaktadır.

Vezera İş Elbiseleri Çeşitleri

Firma profesyonel şef aşçı kıyafetleri, garson kıyafetleri, komi iş elbiseleri, doktor, hemşire, öğretmen ve öğrenciler için de ayrıca kıyafet üretmektedir. 

Meslek lisesi öğrencilerinin uğrak iş elbisesi mağazalarından Vezera İş Elbiseleri, adetli üretimler ile meslek lisesi okullarına yönelik çalışmaları devam etmektedir. 

İş elbisesi aksesuarları üretimi ile müşterilerine farklı deneyimler ve konsept alternatifler sunan firma, ürettiği iş elbiseleri ile firmalarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir. 

Aşçı şef şapkası, fular, bandana, eldiven gibi aksesuar alternatileri bulunmaktadır. 

Genç dinamik işyerlerinin aşçıları için veya açık alanda etkinlik düzenleyenler için siperli şapka üretimi sağlamaktadır.

Promosyon ürünlerin üretiminde, en iyiler arasında olmaya kararlı olan iş elbisesi firması promosyon tişört veya iş yeri işörtleri için farklı alternatifler üreterek çeşitliliğini zenginleştirmiştir. 

Taktik polar mont, anaorak yelek, polar şal, kargo iş pantolonu, iş önlükleri, iş elbisesi aksesuarları, eldiven, çelik burunlu ayakakbı, ortopedik terlik, yağmurluk, kullan at ürünleri iş elbisesi, iş güvenliği ve personel kıyafetleri çeşitlerimizde bulunmaktadır. Benzer iş elbislerinden talep edilen ürünler imalat bölümümüzde, üretilmektedir. Toptan iş elbisesi çeşitleri üretimi işimiz. En iyi fiyatlara, perakende personel kıyafetleri satın almak, Vezera ayrıcalığınızdır.

Vezera Personel Kıyafetleri Fiyatları

Avantajlı fiyatlara satış yapan Vezera, cezbedici fiyatları ve kaliteli ürünleri ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devem etmektedir. Personel kıyafetlerinin üretimini, marka logo çalışmalarını ve kargolama sürecini özenle takip eden Vezera, İselbiselerial.com sitesindeki alt yapı çalışmaları ile müşterierine indirimli ürün satışı, whatsapp ile iletişim, ürün yorumları, kargo takibi entegrasyonları ile hızlı, dinamik satış sistemini güçlendirmeye devam etmektedir.

Müşterilerimizden gelen yorumlar her daim daha iyi çalışmaya yönlendirmiştir. 

Vezera İş Elbiselerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Rüstem Paşa, Hasırcılar Cd. 45/b, 34116 Fatih/İstanbulİstanbul / Fatih

Mesaj Formu

Seo-Banner