Poolline

Vitrin Firma
  • İzmir / Çeşme
  • 8 Nisan 2020
  • 1185
0
0
İşletme ID:582118

Firma Hakkında

Pekcan Havuz havuz yapımı ve bakımı konusunda 27 yılına ulaşmış, çeyrek asırlık İzmir’in en deneyimli havuz firmasıdır. Kurumsal ve kişiselleştirilmiş havuz projeleri tasarımı, uygulaması ve mühendislik alanlarında hizmet vermektedir.

Açık Mekan Yüzme Havuzları, Kapalı Mekan Yüzme Havuzu, Çocuk ve Animasyon Havuzları, Jakuzili Havuzlar, Jakuzi ve Masaj Sistemleri, Şok Havuzları, Thalasso Terapi Havuzları, Termal Havuzlar, Olimpik Havuzlar, Eğlence Havuzları, Süs ve Doğal Havuzlar, Havuz Ekipmanları, Havuz Dezenfeksiyon Sistemleri, Havuz Kaplama Malzemeleri ve Havuz Aksesuarları uygulamalarını en güncel teknolojiyle müşterileri ile buluşturmaktadır.

Pekcan Grubun deneyimli mühendis ve uzmanları, sadece havuz, jakuzi ve spa trende ve teknolojileri ile ilgili değil, dış mekan peyzaj gelişmelerinden, aydınlatma sistemlerine, bahçe mobilyalarından, masaj sistemlerine kadar pek çok tamamlayıcı konuda dünyada olan fuar ve aktiviteleri yakından takip etmekte ve yerinde katılım göstermektedir.

Tüm havuzlar mekana ve kullanıcıların tercihlerine göre tasarlanmakta, projelendirilmekte ve inşaat uygulamaları gerçekleştirilerek müşteriye teslim edilmektedir. Mekanik ve dezenfeksiyon sistemleri ile uygulama kaliteleri arttırılarak, havuzların sağlık ve güvenlik yönünde tam donanımlı olarak müşterilere teslim edilmesi amaçlanmaktadır.

Pekcan, projelendirme konusunda mimari trendleri ve teknolojik gelişmeleri sıkı sıkıya takip eden bir anlayış ile büyümüş ve hizmet vermeye devam etmektedir.

Tasarladığımız tüm Havuz, Spa, Jakuzi ve Masaj Sistemleri ölçek fark etmeksizin önce güvenlik ve sağlık koşulları göz önüne alınarak tasarlanmaktadır.

Firmamız söz konusu uygulamalarda Türk Standardı, Alman DIN normu, İngiliz SPATA ve Amerikan NSPI normlarına uymaktadır.

Havuz Tasarım ve Projelendirilmesi ile edinmiş olduğu tecrübeyi yine havuz temizliği ve diğer havuz bakım hizmetleri ile de sürdürmektedir.

Tüm bakım hizmetlerinde havuz kimyasallarından, aksesuarlarına, en küçüğünden, en büyüğüne kadar tüm ekipman ihtiyaçlarını Pekcan Havuz kendi bünyesinden karşılayabilmektedir.

Pekcan Havuz, havuz, spa, bahçe alanlarında ekipman, aksesuar ve malzemeleri konusunda yıllar içinde karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde oluşturduğu ticari bağlantıları sayesinde Poolline markasını ortaya çıkarmıştır. Poolline markası altında hem tedarik hem üretici olarak bir çok ürünün tedarik, üretim ve satışını gerçekleştirmektedir.

Bu sebeplerle Poolline sadece bir herhangi bir ürün alım satım markası değil, arkasında havuz, spa, sauna, Türk hamamı ve bahçe ürünlerinde çeyrek asırlık deneyime ve güvenilen bir firmalar zincirinin markasıdır.

Turistik tesisler ve özel villa havuz projeleri, sauna ve buhar odası projeleri, spa ve Türk hamamı çalışmaları için kaliteli malzeme ve ekipman temini için çözüm yolu olan Poolline markası; geniş ürün yelpazesi ile sektörde eksik olan tüm ihtiyaçlara cevap verebilmeyi hedeflemektedir.

Tüm Türkiye’de bireysel ya da kurumsal havuz, jakuzi, sauna, buhar banyosu, türk hamamı ve spa projelerinde kullanılabilecek ürünleriyle hizmet veren marka; Poolline imzasıyla ürünlerinin garantisini vermektedir. Uygun fiyatları ve ekonomik proje danışmanlık hizmetiyle her zaman yanınızda olan Poolline varlığıyla hayatınıza keyif katmayı amaçlamaktadır.

 

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Tülay Aktaş Cad. No: 1/D Narlıdere, İzmir, Türkiyeİzmir / Çeşme

Mesaj Formu

Seo-Banner