Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Osman KAZAN

  • İstanbul / Bahçelievler
  • 9 Haziran 2020
  • 1658
0
0
İşletme ID:748226

Firma Hakkında

Hakkımızda

 

Osman KAZAN Mali Müşavirlik 1971 yılında İstanbulun Bahçelievler ilçesinde temelleri atılan ve geride bıraktığı 48 yıl boyunca Güven ve Memnuniyet prensiplerini benimsemiş bir Mali Müşavirlik ofisidir.

İHTİYAÇLARINIZI BİLİYORUZ.

Portföyümüzde bulunan yüzlerce müşterimizi bugüne kadar koruduğumuz güven ve memnuniyet ilkesine borçlu olduğumuzun farkındayız ve firmanızın ihtiyaçlarına güven ve memnuniyet ilkeleri çerçevesinde profesyonel çözümler sunuyoruz. 

Osman Kazan Mali Müşavirlik olarak amacımız; firmanız yasal ve hukuki zorunlulukları yerine getirirken ilgili tüm süreçlerde yanınızda olmak ve sağlam adımlar atmanızı sağlamaktır 

 

SİZİN İÇİN TAKİPTEYİZ.
Vergi konularında her geçen gün kanun ve mevzuatta yenilikler olmakta ve firmalar için bunu takibi bir yükümlülük olmaktadır. Biz işinde uzman kadromuzla sizin için takip ediyor, devamlı olarak bilgi akışı sağlıyoruz. Bu sayede kanun ve mevzuatta yapılan değişiklikler ile ilgili her hangi bir cezaya maruz kalmanızı önlüyor, faydalanmanız gereken teşvik ve diğer fırsatlardan yararlanmanızı sağlıyoruz. 

Tüm bu kazanımlarımız ile İstanbul Mali Müşavirlik hizmetinin yanı sıra tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz ve uzman kadromuzla işinize değer katmak için çalışıyoruz.

 

ÇÖZÜM ÜRETİYOR, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ
Uzmanlığımızın hassas bir konuda olduğunu biliyoruz mükelleflerimize bu bilinçle hizmet veriyoruz. Tecrübelerimizi problemlerinde çözüm olarak sunuyor ve kısa sürede çözüme ulaşmanızı sağlıyoruz. Mali Müşavirlik alanında verdiğimiz hizmetin kalitesini her geçen gün artırarak, müşteri portföyümüzü genişletiyoruz

 

 

 

Sizi Güven ve Profesyonelliğe Davet Ediyoruz                                                                      Sizleri de en kısa zamanda mükelleflerimiz arasında görmek bizi mutlu edecektir. Tecrübelerimizin size katacağı yenilik ve değerleri görmeniz için sizileri Bahçelievler Mali Müşavirlik ofisimiz olan Osman Kazan Mali Müşavirlike bekleriz.

 

 

    

UZMAN KADROMUZLA HİZMETİNİZDEYİZ.

Uzman kadromuz, tüm çalışmalarınızda size profesyonel hizmet vermeye hazır. Aldığınız profesyonel hizmet sayesinde siz ve personelleriniz uzmanlık alanına odaklanacaksınız ve işinizi doğru yönde geliştirmeye devam edebileceksiniz.

 

 

 

 


UZMAN KADROMUZ;

 

  • OSMAN KAZAN  
  • SEMİH KAZAN
  • FİLİZ ÇAPA
  •  
  • SELAMİ KAZAN
  • GÜLEN TURAN
  • SEVGİ SARIŞAHİN

Bize Ulaşın

Daha ileriye gitmenin yolu, daha iyiyi bulmaktan geçer. Siz de firmanızın Mali Müşavirlik ve Danışmanlık işlemleri için size güven verecek, yılların tecrübesini edinmiş bir mali müşavirlik ofisi ile çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bizi arayın

0(212) 442 23 24 - 0(212) 442 73 16 

 

 

Bize Yazın

 muhasebe@bilgidepom.net adresine mail atarak bize ulaşabilir,

 

buraya tıklayıp  web sitemizdeki iletişim forumu aracılığıyla Mesajlarınızı iletebilir,

Tıkla Yaz İle Aklınıza Takılan Her Türlü Soruyu WhatsApptan Sorabilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Şirinevler mh. saray cad. no:1/aİstanbul / Bahçelievler

Mesaj Formu

Seo-Banner