Mono Penta Creative

  • Kocaeli / İzmit
  • 14 Temmuz 2020
  • 756
0
0
İşletme ID:748329

Mono Penta Creative

Firma Hakkında

Mono Penta demek, 
yenilik ve çözüm demek

Kelime anlamı itibariyle mono tek, penta ise beş demek olsa da yaptığı her işi tek işi gibi özenle yaklaşan ve bunu beş duyu organlarıyla yaşatmayı hedefleyen bir ajans modelidir. Mono Penta, beş duyu organıyla felsefe edinmiş yaptığı her projesinde bunu fark ettirmeye çabalayan ambleminden de anlaşılacağı üzere arı gibi çalışkan markadır. İletişimin her dalına duyduğumuz sevgiyle yoğurduğumuz fikirlerimizi, işlerimize dahil etmek en büyük tutkumuz olarak görüyoruz. 


Biz Stratejiye ve İletişimin gücüne inanıyoruz

Şirketleri dijital platform ve diğer mecralarda doğru konumlandırabilmek için belirlediğimiz stratejiler doğrultusunda özenle yaklaşıyor ve markalara gereken enerjiyi ve iletişim gücünü sağlıyoruz. Netice de reklam ajansı demek aynı zamanda iletişim araçlarını iyi yönetmek ve doğru kullandırmak diyerek görüşümüzü net ve yalın olarak daima dile getiriyoruz.


Mono Penta Creative , bir ajanstan daha fazlası...

2019 yılında kurulduk ve geçmiş yıllardaki tecrübe birikimiyle kısa zamanda güzel işler yaptık. Kocaeli gibi potansiyeli büyük şehirlerde, dijital reklama her geçen gün daha çok zaman harcanıyor, bizler bu adımları değerlendiriyor ve rotamızı hızlı ve etkin bir biçimde yeniliklere çeviriyoruz.
Proje üretmeyi, hayata geçirmeyi ve sonuçlandırmayı çok seviyoruz. Tasarım öncelikli bir yaklaşımla işlevsel çözümler üretmeye çalışıyoruz. Hızlı -ama acele etmeden- ve düşünerek iş yapıyoruz. Sadeliğe ve basitliğe inanıyoruz. 

Ekip ruhuna önem veriyoruz

Çalıştığımız ulusal ve yerel markalar için Mono Penta’ın ekip ruhunun gücünden ve edindiğimiz tecrübelerle maksimum faydayı sağlıyoruz. Dijital platformların hızla değişen dünyasına Mono Penta bakış açısıyla yaklaşmak markanızı doğru konumlandırmak için alanında uzman ekibimizle markanıza yeni bir soluk getiriyoruz.


Uzun vadeli markalarımızla, başarılar sağlıyoruz

Markalarımızla uzun vadeli çalışma prensibimiz sayesinde birlikteliğimizin uzun soluklu olması hem marka için hem de kendi kimliğimiz için gereklilik sağlayan bir doğru olarak görüyoruz. Başarının kilit noktalarından biriside ise markalarımızla yakaladığımız iletişimin gücüyle daha fazla fark açıp, tüm yılı planlıyoruz.

Ulusal ve yerel markalarımızla, reklamcılığın tadını çıkarıyoruz.

Kurulduğumuz zamandan bu yana çalıştığımız her markaya aynı özveri farklı bakış açısıyla yaklaşarak markalarımıza kattığımız değerle büyüyoruz. Biz Mono Penta olarak edindiğimiz deneyimlerle çıktığımız bu yolda çalıştığımız markalarımızı Mono Penta enerjisini yansıtmayı seviyoruz.

Firma Yorumları

64x64
Buse Derinocak
14 Aralık 2020 13:12:20

Kendilerini logo tasarımımı sebebiyle araştırarak buldum. Sorunsuz ve hızlı yeni tasarımlar yaptılar. Özellikle reklam ajans sahibi Cemil beye, Didem hanıma, Berkay beye ellerine sağlık, bana bu süreçte çok yardımcı oldular


64x64
Sami Ünal
2 Aralık 2020 20:12:05

Dünyanın her yerine tasarım yapabilen bir ekip, işimiz türkiyede arıyorum yardımcı oluyorlar. Şuan almanyadayım bir çok kişiye Mono Penta sayesinde hizmet sağlıyorum. teşekkür ederim Cemil bey


64x64
Mustafa Kavşut
6 Ekim 2020 11:16:40

kocaelide hakkıyla işini yapan firma monopenta


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Çayırköy Mah. Korukent Cad. Semt Kocaeli 18/8A Izmit / KOCAELİKocaeli / İzmit

Mesaj Formu

Seo-Banner