MACROSOFT YAZILIM BİLGİSAYAR HİZMETLERİ

0
0
İşletme ID:748353

MACROSOFT YAZILIM BİLGİSAYAR HİZMETLERİ

Firma Hakkında

MacroSoft 16 yıldır yazılım sektöründe faaliyet göstermekte ve gün geçtikçe büyüyen bir yazılım firmasıdır. 20 adet sektörel yazılım ile işletmelerin ihtiyacını karşılamaktadır.

Bir kurumun gelişmesindeki en önemli unsurun “sürekli değişim” olduğuna inanarak uluslararası gelişimin üst düzeyde olduğu Bilişim Teknolojileri sektöründeki müşteri, çalışan ve çözüm ortakları ile yüksek standartlarda ürün ve hizmetler üretmeyi başarmıştır. MACROSOFT sunmuş olduğu ERP çözümleri ile birçok sektörün gelişmesinde de önemli katkılar sağlamıştır.

Windows, Web ve Mobil teknolojileri ile müşteri ihtiyaçlarına özel yazılım geliştirme, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini müşteri temelli yaklaşımlar ile sunmakta, çalışmalarında uluslararası nitelikteki yazılım geliştirme metotlarını ve tekniklerini kullanmaktadır.

Dünyadaki teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlamak, hizmet verdiği işletmelere de aynı değişimi yansıtarak, müşterilerinin verimli, rekabetçi ve karlı firmalar olması yönünde çözümler üretmek bir yazılım firmasının sahip olması gereken en önemli ilkelerin başında gelmektedir. Bu bilinçle hareket eden MACROSOFT, ulusal ve uluslararası düzeyde sektörün geleceğine yön veren lider bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte, yakaladığı hızlı büyüme ivmesini istikrarla sürdürmektedir.

 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kiremithane Mah. 4406 Sk. No:9/6 33010 Akdeniz / MERSİNMersin(İçel) / Akdeniz

Mesaj Formu

Seo-Banner