SMMM SEDA AĞIR

0
0
İşletme ID:748605

SMMM SEDA AĞIR

Firma Hakkında

S.M.M.M. SEDA AĞIR Firmamız İSTANBUL şehrinde BAKIRKÖY ilçesinde Ataköy 9.kisim mah A14/B Blok adresinde bulunmaktadır.

S.M.M.M. SEDA AĞIR ; Mali Müşavirlik ile birlikte Orta ve büyük olcekli firmalara aşağıdaki konularda danışmanlık hizmeti vermekteyim Konkordato Proje Hazırlanması ve Projenin Devamlılığı ,Anonim ve limited şirket ortak sorunları ve sirket genel kurul iptali davalarında tespit ,Bütçe yatırım ve yönetim danışmanlığı, ic kontrol ve denetim ,mali tablolarda hile tespiti Proforma Gelir Tablosu - Nakit Akım Tablosu hazırlanması ve Bütçelenmesi ,Genel kurul süreçleri, nevi değişiklikleri, yanında şirket kuruluşu, şirket kuruluşundan sonraki vergi dönemleri, Tasfiye işlemleri,Kdv iadesi işlemleri Finansal Yönetim Danışmanlığı. sektöründe hizmet vermektedir.

S.M.M.M. SEDA AĞIR Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek S.M.M.M. SEDA AĞIR firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

S.M.M.M. SEDA AĞIR firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

www.agrmusavirlik.com 

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ataköy 9.kisim mah a14 b blokİstanbul / Bakırköy

Mesaj Formu

Seo-Banner