Dövizmix

0
0
İşletme ID:748730

Dövizmix

Firma Hakkında

dovizmix.com ekibi olarak, size en doğru ve güvenilir veriyi sunabilmek adına titizlikle çalışıyor ve memnuniyetinize önem veriyoruz. dovizmix.com; güncel döviz, pariteler, altın ve emtialar, kripto paralar ve Bist 100 ile ilgili detaylı ve canlı verilerin, grafiklerin ve kullanıcı yorumlarının olduğu bir platformdur.

Aynı zamanda sitemize üye olarak, diğer üyeler ile ilgilendiğiniz emtialar hakkında bilgi ve fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Kaliteli bir kullanıcı deneyimi yaşayabilmeniz için gelişen dünyayı ve teknolojiyi sürekli olarak takip ettiğimizi ve mevcut yenilikleri eş zamanlı olarak sitemize uyguladığımızı bilmenizi isteriz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Servislerimiz


Ekonomik Takvim

Günlük uluslararası piyasalarda açıklanmış veya açıklanacak olan ekonomik verilerin takip edilebilmesi için hazırlanan kaynağa ekonomik takvim denilmektedir. Sitemiz üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Ekonomi Sözlüğü

Menüde yer alan ARAÇLAR başlığının altındaki Ekonomi Sözlüğü linkine tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz. Bu sayfada Ekonomi ile ilgili kelimelerin ne anlama geldiklerini öğrenebilirsiniz.

Formasyonlar

Menüde yer alan ARAÇLAR başlığının altındaki Teknik Analiz, Grafik Formasyonları linkine tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz. Teknik analizde kullanılan terimlerin detaylı açıklamalarını bu sayfadan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Döviz Çevirici

Dövizler arası çeviri yapabilirsiniz. Detaylı çeviri için Döviz Çevirci linkini tıklayabilirsiniz.

Altın Hesaplama

Menüde yer alan ARAÇLAR başlığının altındaki Altın Hesaplama linkine tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz. Değerli Emtialar arasında detaylı çeviri yapabilirsiniz.

Kripto Para Çevirici

Menüde yer alan ARAÇLAR başlığının altındaki Kripto Para Çevirici linkine tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz. Kripto paralar arasında detaylı çeviri yapabilirsiniz.

En Karlı Yatırım Aracı

Menüde yer alan ARAÇLAR başlığına tıklayarak En Karlı Yatırım Aracı sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfada 1 hafta, 1 Ay ve 3 Ay’lık periyotlar için hangi yatırım aracının ne kadar kar/zarar ettirdiğini görebilirsiniz.

Sorumluluk Reddi Beyanları

Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca kişisel bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmıştır ve alım satım amaçlı veya yatırım, vergi, yasal, muhasebe veya diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için acentenize veya mali temsilcinize danışın. Dövizmix bir yatırım danışmanı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Dövizmix tarafından yapılan bir öneri değildir ve Dövizmix herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Veriler, finans borsaları ve diğer içerik sağlayıcıları tarafından sağlanmakta olup finans borsalarının veya diğer veri sağlayıcılarının belirttiği şekilde gecikmeli olabilir. Dövizmix hiçbir veriyi doğrulamaz ve bunu yapma yükümlülüğünü reddeder.

Dövizmix, veri veya içerik sağlayıcıları, finansal borsalar ve bağlı kuruluşlarının her biri ile iş ortakları (A) herhangi bir verinin doğru, yeterli veya eksiksiz olduğunu açık şekilde reddeder ve (B) bu tür verilerdeki hatalardan, eksikliklerden veya diğer kusurlardan, gecikmelerden, kesintilerden veya bunlara dayanarak yapılan hiçbir işlemden sorumlu tutulamaz. Dövizmix veya veri sağlayıcılarımız, burada sunulan verileri kullanmanız nedeniyle oluşabilecek herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Burada kullanıldığı şekliyle "iş ortakları" deyimi, Dövizmix ile bu taraflar arasındaki aracılık, ortaklık veya ortak girişim ilişkisini ifade etmez.

Burada bulunan hiçbir veri veya bilgi ile ilgili olarak önceden yazılı izin almadan kopyalama, değiştirme, yeniden biçimlendirme, indirme, depolama, yeniden oluşturma, yeniden işleme, iletme veya yeniden dağıtma işlemi yapmayacağınızı ve bu veri veya bilgileri ticari bir kurumda kullanmayacağınızı kabul edersiniz. Dövizmix ve üçüncü taraf veri veya içerik sağlayıcıları, sunulan verilerin ve bilgilerin münhasır mülkiyet haklarına sahiptir. Dövizmix Finansta sunulan reklamların sorumluluğu tümüyle reklamın kaynağı olan tarafa aittir.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Hacıeminpaşa Nezihiİstanbul /

Mesaj Formu

Seo-Banner