Biz Kimiz

Hızla büyüyen ve gün geçtikçe vazgeçilmez hale gelen tek kullanımlık ürünler, sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla firmamız 2012 yılında İstanbul Beykozda kurulmuştur. Aycup ® markamız ile önceliğimiz kurumsal firmaların ihtiyacı olan kullan- at ürünleri, karton bardakkağıt bardaktahta karıştırıcı ve ofis sarf malzemeleri tedariğini yapmaktayız.

2012 yılında kendi müşteri portföyüne kısa bir zamanda sahip olan Aycup ® yaptığı yatırımlarla markasını karton bardak piyasasına kabul ettirmiş, karton bardak denilince akla gelen lider markası olmuştur.

Kalitesi ile her geçen gün dikkat çeken karton bardak firması Aycup ® karton bardakkağıt bardaktahta karıştırıcıplastik karıştırıcı ürünlerini cazip fiyatlar ile satışını yapmakta, halen sektörün lokomotifi halindedir.

Firmamız Karton bardak üretimi ve trendleri sürekli güncel tutarak, kalite farkını her geçen gün geliştirmektedir. Tek kullanımlık ürünlerimiz ve çeşitli karton bardak boyutları ile müşterilerimize kesintisiz hizmet vermekteyiz.


Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti öncelik verdiğimiz prensibimizdir.

Aycup ® markası Aycup şirketinin tescilli ® markası dır. ®

Aycup  ®