ÇOBANOĞULLARI SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

  • Erzurum / Yakutiye
  • 3 Kasım 2020
  • 2160
0
0
İşletme ID:748797

Firma Hakkında


Şirketimiz 1946 yılında kurulmuştur.

şirketimizin fabrikasyon işlemleri tamamlanmış olup yeni kadrosuyla firmayı Avrupa standartlarında modern bir süt tesisi haline getirmiştir. Önceki dönemde günlük 8 ton kapasiteyi şuan 50 tona çıkarmış olup 2008 yılın şubelerin açılışını yaparak, toptan satış yapılan ürünleri azaltıp, perakende satışa önem veren şirketimiz her geçen gün sizden aldığı güçle ve enerjiyle bir Dünya ve Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Kalite Anlayışımız Çobanoğulları kalite yönetimi, tüm iş süreçlerinde kalite bilincinin yaratılması temeline dayanır. Kalite yönetim sistemimiz, çalışanlar, müşteriler, tedarikçiler, hissedarlar, çevre ve toplumdan oluşan paydaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerinin en etkin ve doğru şekilde karşılanmasını sağlamak üzere yapılandırıldı. Önleyicilik yaklaşımına dayalı "Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi”, sofralarımıza ulaşan Çobanoğulları markalı her ürünün gönül rahatlığı ve güvenle tüketilmesini sağlamayı hedefliyor. Bu yaklaşım, müşterilerimizin en temel beklentisi olan güvenli gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirildi ve diğer yönetim yaklaşımlarımız gibi sürekli iyileştiriliyor.

Firma Yorumları

64x64
18 Aralık 2020 18:12:42

herkese tavsiye ederim arkadşlar


64x64
Serpil Bayrak
17 Aralık 2020 13:12:57

Sağlığımızın ne kadar önemli olduğunu fark ettiğimiz bu süreçte hijyen ve kaliteyi her zaman ilke edinen Çobaoğulları süt ve süt ürünleri, şüphesiz kaliteli ve sağlıklı ürünün adresi...


Seo-Banner