Antalya Evden Eve Nakliyat

  • Antalya / Muratpaşa
  • 6 Kasım 2020
  • 664
0
0
İşletme ID:748818

Firma Hakkında

Antalya’da Evden Eve Nakliye sektöründe 1980’lerden beri hizmet sunduğumuz süreç içerisinde çok sayıda şahıs, işletme ve devlet kurumunun nakliye hizmetlerini yürüten Antalya Akdeniz Nakliyat, Antalya’nın önde gelen taşıma firmaları arasında bulunmaktadır.

Antalya’lılara kaliteli ve güvenilir evden eve nakliye hizmetleri veren Antalya Akdeniz Nakliyat, hizmet sunduğu süreç içerisinde çok sayıda kişi, kurum ve özel firmaya yüksek kaliteyle hizmet sunması nedeniyle güçlü bir referans ağı elde etmiştir.

Antalya Akdeniz Nakliyat, uzun bir geçmişin sunduğu tecrübe ve birikimlerin sağladığı katkılarla müşterilerine nitelikli ve güvenilir evden eve nakliye hizmetleri vermektedir. Taşınmanızdan bir iki gün önceden Akdeniz Nakliyat çağrı merkezlerine ulaşarak anlaşma yapmanız akabinde müsait olduğunuz gün ve saat için eksper eleman vazifelendirilir. Eksper elemanımız, belirlenen gün ve saatte adresinize gelerek taşınma planlamanız için gerekli ön incelemeyi yapar. Ekspertiz konusunda gereklilik, taşınmanız esnasında her hangi bir sorun yaşanmasının önüne geçmek için gereken malzeme ve gerekli ekibin tam olarak tespit edilebilmesi ve tam bir planlama yapılabilmesidir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Güvenlik Mah. Vatan Bulv. Şancan Pasajı No:37 Muratpaşa / AntalyaAntalya / Muratpaşa

Mesaj Formu

Seo-Banner