meha elektronik güvenlik

  • Bursa / Nilüfer
  • 21 Kasım 2020
  • 747
0
0
İşletme ID:748928

Firma Hakkında

Bilişim sektöründe kurumsal müşterilere elektronik güvenlik, network ve telekomünikasyon hizmetleri vermek amacıyla 2020 yılında kurulan MEHA ELEKTRONİK GÜVENLİK, kobiler başta olmak üzere daha büyük ölçekli işletmeleri de hedef kitlesi olarak benimsemiştir. Bu anlamda bir kurumun ihtiyaçları olan altyapı hizmetleri, yapısal kablolama, network hizmetleri, elektronik güvenlik çözümleri, internet çözümleri ve telekomünikasyon hizmetlerini vermek ve bunların sürekliliğini sağlamak temel amacıdır.
Yaptığımız işin en önemli kısmı; yapı taşları olan kurumların teknolojilerini devamlı kılmak, güvenliğini ve güvenilirliğini sağlamak ve gelecek teknolojilere taşımaktır. Bu teknolojileri kendi sektörlerinde yapı taşı haline getirmek ve katma değer sunmak en büyük hedefimizdir.
İhale ve Projelendirme aşamasında, sizlerin her zaman yanında olarak uzman kadromuz ile sektorel bazda, projeler üzerinden ürünlerin fiyatlandırmasını sağlıyoruz.
İşin ihale edilmesi ve betonarme inşaat sürecinde, sizlerle birlikte çalışarak Zayıf Akım Sistemlerinin alt yapılarında herhangi bir sorunla karşılaşmamanızı sağlıyoruz ve kablolama sürecinde analizlerimizi sizlere paylaşıyoruz.
Ürün tedarik ve teslimat sürecinde titizlikle çalışarak, oluşacak bütün aksaklıları minimize ediyoruz. Devriye alma sürecinde ve kabul süreçlerinde iş sahasında olarak desteğimizi sürdürüyoruz

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

ÜÇEVLER MAHALLESİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 76. BLOK NO:40 NİLÜFER BURSABursa / Nilüfer

Mesaj Formu

Seo-Banner